HABERLERÖZEL HABER

“DUA’LARINIZI BEKLİYORUZ…”

Aydın Demircispor Kulüp Başkanı Volkan Demirci, “Sahalarımıza Ambulans İstiyoruz, Sahalarda Ölmek İstemiyoruz ve Hüseyin Kardeşimize Dua’larınızı bekliyoruz…”

Geçen hafta oynanan Aydın 1.amatör küme maçında kalp krizi geçiren ve hala hastanede bulunan Demircispor’un başarılı futbolcusu Hüseyin KAYA uyutularak tedavisi devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Demircispor Kulüp başkanı Volkan Demirci ; ” Bilindiği üzere 15.10 2022 tarihinde kulübümüz ile Hayri Usta Sportif arasında Aydın Adnan Menderes Stadyumu 1 Nolu Yan Sahada gerçekleşen müsabakada kulübümüz futbolcularından Hüseyin Kaya’nın kalbi durmuştu. Futbolcumuzun durumu halen kritik olup Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım tedavisi devam etmektedir.

Kulüp olarak hepimizi üzüntüye boğan bu olay sebebiyle Hüseyin’in ailesine ve sevdiklerine yeniden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, süreç boyunca futbolcumuzun ve ailesinin yanında olduğumuzu belirtiyoruz.. Futbolcu kardeşlerimizin sonuna kadar yanlarındayız. Aynı olayın başka kardeşlerimizin başına gelmemesi için prosedür neyse yapılıp statlara ambulans istiyoruz. Hüseyin kardeşimiz Dua’larımız seninle, inşallah güzel haberler alacağız senden de…” ifadelerini kulandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.