HABERLERÖZEL HABER

AMATÖRE DESTEK…

Marmaris Belediyesi, Marmaris’in adını sahalarda başarıyla duyuran amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu….

Marmaris belediye başkanı Mehmet Oktay Marmaris’in adını sahalarda başarıyla duyuran amatör spor kulüplerinin temsilcilerini belediye binasında ağırladı. Başkan Oktay, zor şartlarda büyük fedakarlıklarla çocukları ve gençleri sporla buluşturan kulüplere malzeme desteğinde bulunarak yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Marmaris belediye başkanı Mehmet Oktay konu hakkında yaptığı açıklamada ; ” Marmaris’imizin adını sahalarda başarıyla duyuran spor kulüplerimizin temsilcilerini belediyemizde ağırladık. Zor şartlarda büyük fedakarlıklarla çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturan kulüplerimize malzeme desteğinde bulunarak yeni sezonda başarı dileklerimizi ilettik. Marmaris Gençlik Spor A.Ş., Marmaris Gücü Spor, Bozburun Belediye Spor, Marmaris 1923 Spor, Marmaris Spor, Yeşil Marmaris Spor, Beldibi Spor, Selimiye Losta Spor kulüplerinin değerli yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Marmaris’in adını başarılarla duyurmak için desteğimiz devam edecek. Yolunuz açık olsun. ” ifadelerini kullandı.

Marmaris 1923 spor kulübü başkanı ve başarılı antrenörü Görkem Murat Dinç , Başkan Mehmet Oktay’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek ; “Marmaris Belediye Başkanı Sayın Mehmet Oktay’a kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim. Marmaris İlçemizde ki Amatör Spor Kulüplerine maddi ve ayni yardımların, saha ve tesisler konusunda desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Marmaris ilçesinin çok acil sportif anlamda tesisleşmeye ihtiyacı var. El ele vererek çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sahalara ve salonlara çekmeliyiz. Futbol sahası, spor salonu, tenis kortları, yüzme havuzu, atıcılık, su sporları, plaj futbolu, plaj voleybolu, plaj hentbolu gibi bir çok farklı branşlarda daha iyi yerlere gelmek istiyorsak sahaları, salonları ve tesisleri en kısa sürede yapmak zorundayız. Mevcutta var olan saha ve salonları hep birlikte kullanmalıyız.”dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.