HABERLERÖZEL HABER

MORAL DEPOLADI…

Eşrefpaşa spor çok önemli maç öncesi moral yemeğinde buluştu…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Eşrefpaşa spor süper amatör yolunda son 90 dakika heyecanı için hazırlıklarını tamamladı.

Eşrefpaşa spor 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 17.30’da Balçova sahasında Pınargücü spor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamladı. Hafta içi antrenmanları tamamlayan mavi beyazlılar, bir moral yemeği ile maç saatini beklemeye başladı. Tüm yönetim , teknik ekip ve oyuncular yemekte heyecan ve gururu birlikte yaşadılar. Antrenör Bilgin Demir sakat ve cezalı oyuncumuz yok tam kadro sahada olarak inşallah bize inananları mahçup etmeden süper amatöre merhaba demek istiyoruz.” dedi.

Eşrefpaşa spor kulübü başkanı Serkan Göknar yemek sonrası yaptığı açıklamada ” Bugün, Süper Amatör’e yükselme final maçı öncesi EşrefpaşaSpor ailemize moral toplantısı düzenleyen Sn. Fırat ÖZEFE ‘ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Final yolunda moral depolayan ve hedefimize odaklandığımız bir gün oldu. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Eşrefpaşa Spor ailesi olarak Süper Amatör yolunda final maçımıza tüm sevenlerimizi takımımızı desteklemeye bekliyoruz. EşrefpaşaSpor- Pınargücü Süper Amatör Yükselme Final Maçımız, 12/06/2022 Pazar Günü, Saat:17:30’da Balçova Sahasında olacak. Bizim bir hedefimiz var. SEMTLERİN ABİSİ, ABİLERİN SEMTİ EŞREFPAŞA…” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.