HABERLER

“AXA SİGORTA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

ALTINORDU VE AXA SİGORTA’NIN DEĞERLER ORTAKLIĞI YENİ SEZONDA DA DEVAM EDİYOR..

Köklü geçmişiyle yıllardır gençleri spora kazandıran Altınordu FK ile yenilikçi sigorta şirketi AXA Sigorta, gerçekleştirdikleri imza töreniyle yeni sezonda da birlikte olmak üzere yola devam ediyor.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Altınordu Futbol Kulübü , AXA Sigorta ile yol arkadaşlığına yeni sezonda da devam ediyor. 2018’den beri “Değerler Ortağı” olan Cumhuriyet’le yaşıt köklü spor kulübü Altınordu FK ve Türkiye’nin öncü sigorta şirketi AXA Sigorta, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreniyle ortaklıklarını yeniledi. İmza törenine Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Ege Bölge Koordinatörü Tolga Tıknaz, Altınordu Futbol Akademisi idari ve teknik kadrosunun yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) sporcuları katıldı.

ÖZKAN: AXA SİGORTA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Törende konuşan Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, AXA Sigorta ile yol arkadaşlıklarının sürdüğünü belirterek, “AXA Sigorta, kulübümüzün bünyesinde yer alan tüm sporcu ve çalışanlarımızın yanında yer almaya devam ediyor. Altınordu Futbol Kulübü çok büyük  bir organizasyon olduğu için bize destek olan kurumlar var. Onlar sadece bir sezonluk değil ömür boyu bizlerle beraber. Onlar da bu toprakların çocuklarına destek oluyorlar. Biz iyi bir iş yaptığımız için yanımızda oluyorlar. Sizleri A Milli Takımlarda gördüğümüz zaman biz zevkten 4 köşe oluyoruz. Buraların yaşaması sadece benim çabamla olmuyor bizlere destek olan sponsorlarımız var. Onlara çok saygı ve sevgi gösteriyoruz. AXA Sigorta tam 5 yıldır bizim yol arkadaşımız. Onlar bize her zaman destek oluyor.” diye konuştu.

Başkan Özkan, ALFA’da forma giyen sporculara yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Asıl hedefimiz Süper Lig bile değil, Avrupa’nın 5 büyük ligine katılmak. Biz bunları başarabilecek bir eğitim kurumuyuz. Futbol kulübünden daha çok fazlasıyız. Hedeflerimiz çok büyük.”

İŞCAN: ALTINORDU’NUN YANINDAYIZ

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan ise imza töreninde şu açıklamalarda bulundu: “AXA Sigorta olarak, toplum için değerli olanı korumak ve gelecek nesillere aktarmak kurumsal sorumluluk yaklaşımımızın temelinde yer alıyor. Cumhuriyetimizle yaşıt Altınordu FK ile olan Değerler Ortaklığımızla da bu köklü kulübün yansıttığına inandığımız ‘iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu’ olma gibi önemli amaçların gençler tarafından benimsenmesine katkı yaptığımıza inanıyoruz. Altınordu’yla olan yol arkadaşlığımızla ülkemize yeni sporcular kazandırılmasını desteklemekten mutluyuz. 5 yıldır Altınordu Futbol Kulübü ile beraber yürüyoruz. Sizleri değerler ortağı olarak yanımızda görüyoruz. Maddi desteğin ötesinde, gencecik insanlara yapılan yatırımları görüyoruz ve burada yapılanlara çok büyük saygı duyuyoruz. Gücümüz yettiğince sizlerle beraber olacağız. 5 yıldır gençlere yapılan yatırımları görmek bizleri çok mutlu ediyor. Altınordu Futbol Kulübü oyuncularını gururla takip ediyoruz. Buradan yetişen sporcular Avrupa’ya büyük takımlara gittiğinde biz de alkışlıyoruz ve heyecanlanıyoruz. Bu başarıda biraz da olsa payımız varsa bu bizi çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor.”

İmza töreninin ardından Başkan Seyit Mehmet Özkan, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan’a isminin yazılı olduğu formayı hediye etti. Törenin devamında AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Ege Bölge Koordinatörü Tolga Tıknaz Metin Oktay Yerleşkesini gezerek yeni yapılan yatırımlar konusunda ALFA İdari Direktörü Ahmet Furkan Can ve Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler’den bilgiler aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.