HABERLERÖZEL HABER

4 TAKIM SÜPER OLDU…

Karar belli oldu, İzmir’de 4 Takım Süper Amatör’ e yükseldi …

2021-2022 sezonunda Çetin Zengin İzmir 1.Amatör küme play-off mücadelesi veren Beydağ Belediye Spor, Gaziemir Gençlerbirliği , Urla Belediye Spor ve Yeşilyurt Spor takımları bir üst lig olan süper amatör lige yükseldi.

İZMİR ASKF ve İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ tarafından konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde ;

“İzmir Çetin Zengin 1. Amatör Küme Play of müsabakaları eşleşmeleri sonucunda yarı final müsabakaları oynanmış olup finale kalan URLA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, BEYDAĞ BELEDİYE SPOR, GAZİEMİR GENÇLERBİRLİĞİ, YEŞİLYURT SPOR takımları;
lig sıralamasını etkileme durumundan dolayı Tahkim Kuruluna ligi 3. Sırada bitiren takımımızın TFF Yönetim kurulu kararına itiraz etmesi ve bu itirazın İZMİR ASKF ve İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞNE geç bildirilmesi, Tahkim Kurulunun istifası ve atamalarının yeni yapılması sonrası 50 gün sonra Tahkim kurulu kararı verilmiştir, oynanması gereken müsabakaların oynanamaması ve takımlarımızın yeni sezonun başlayacak olması, sporcuların başka takımlarla anlaşmaları ve sporcularını toplayamaması sebebiyle yaşamış oldukları sıkıntılı süreç ile birlikte aradan geçen süreye endeksli mağduriyetleri oluşmaktadır. Ligimizde 44 takım Play of a kalmış ve diğer tüm müsabakalar sonuçlandırılmış statü gereği 11 takımın SÜPER AMATÖR LİGE çıkarılması planlanmıştır. Mağduriyet yaşayan URLA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, BEYDAĞ BELEDİYE SPOR, GAZİEMİR GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ, YEŞİLYURT SPOR KULÜBÜ takımlarımızın 2022-2023 Futbol sezonunda toplamda 13 takımın İzmir Süper Amatör Kümeye çıkartılmasına TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU AMATÖR İŞLER KURULU KARARI ile onaylanmış olup SÜPER AMATÖR KÜMEYE çıkan tüm KULÜPLERİMİZE başarılar dileriz.
2021-2022 1. Amatör kümenin tescilinin yapılmasına karar verilmiştir. İZMİR ASKF ve İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.