HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

4 Genç Yetenek “Harmandalı”dedi

Harmandalı spor iç transferde 4 Genç ve yetenekli ismi yeniden kadrosuna dahil etti.

Harmandalı spor iç transferde 2003 doğumlu sağ ve sol açık Çağatay Sevim , 2004 doğumlu sağ kanat Deniz Uçma , 2000 doğumlu orta saha Ege Yıldırım ve 2002 doğumlu sağ ve sol kenar Alperen Güney’i İç transfer de yeniden kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor iç transferde 2003 doğumlu sağ ve sol açık Çağatay Sevim , 2004 doğumlu sağ kanat Deniz Uçma , 2000 doğumlu orta saha Ege Yıldırım ve 2002 doğumlu sağ ve sol kenar Alperen Güney’i İç transfer de yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yenilenen imza töreninde Başkan SEÇKİN ALBAZ ve yetenekli genç oyuncular ÇAĞATAY SEVİM, DENİZ UÇMA , EGE YILDIRIM ve ALPEREN GÜNEY hazır bulundu.

4 GENÇ OYUNCU ÇAĞATAY SEVİM, DENİZ UÇMA , EGE YILDIRIM ve ALPEREN GÜNEY ” SÜPER AMATÖR LİGDE, SÜPER BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR…”

Yenilenen imzalar sonrası 4 iç transfer Çağatay Sevim, Deniz Uçma, Ege Yıldırım ve Alperen Güney yaptıkları ortak açıklamada ; “Harmandalı spor kulübünde geçen sezon çok iyi bir sezon yaşadık. Namağlup Şampiyon olarak süper amatör lige çıktık. Bu sene süper amatör ligde süper bir sezon bizi bekliyor. Her zaman arkamızda olan ve bize güvenen başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Hepimize yeni sezon hayırlı olsun. “ ifadelerinde bulundu.

Başkan Seçkin ALBAZ “ Her zaman geleceğimiz gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Geçen sene önemli katkıları ile takımımıza güç veren 4 yetenekli kardeşimiz Çağatay, Deniz , Ege ve Alperen’i yeniden Harmandalı spor formasıyla görmek bizleri çok mutlu etti. Yeni sezonda 4 oyuncumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.