HABERLERÖZEL HABER

“Desteklemeye Devam edeceğiz…”

Başkan Muhittin Selvitopu ;”Yeni sezonda, Süper Amatör Ligde başarılar dilerim…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup şampiyonu olarak play-off oynayan ve iki maçını da kazanarak Süper amatöre adını yazdıran Limontepe Gençlik spor kulübü Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti. Bu sezon büyük bir başarı yakalayan ve heyecan yaşayan Limontepe Gençlik spor kulübü Şampiyonluk kupasını başkan Selvitopu’na takdim etti. Limontepe Gençlik spor kulübü başkanı Sertaç Akdemir ve yönetim kurulu ilgi ve desteği için Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu’na çok teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ; “1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye çıkan Limontepe Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sertaç Akdemir ve yönetimine, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Sporcularımıza yeni sezonda da başarılar dilerim. Olanaklarımız ölçüsünde amatör sporcularımızı ve kulüplerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Görüşme sonrası yeni sezonda süper amatör ligde mücadele edecek Limontepe Gençlik spor kulübü yönetimi başkan Selvitopu’na özel hazırlanmış formayı takdim etti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.