HABERLERÖZEL HABER

1980 Yılından Beri…

Eski Futbolcu Erdoğan Akovalı, 1980 yılından bu yana top imalatı ve tamiri yapıyor…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – 1980 yılından itibaren futbol topu el imalatı ile tamiratı yapan ve şimdiler de İzmir Atilla mahallesinde dükkanı bulunan, sadece top dikimi yapan eski futbolcu Erdoğan Akovalı amatör spor dünyasının isteklerini geri çevirmeyerek desteklerini devam ettiriyor.

Ödemişspor’da futbol oynayan ve şimdilerde İzmir Atilla mahallesinde bulunan dükkanında 1980 yılından beri top dikerek yaşamını devam ettiren Erdoğan Akovalı 1953 doğumlu. Erdoğan Akovalı amatörlerin yanında İzmir’deki profesyonel kulüplere de zaman zaman top tamiratı yaptığını belirtti. Futbol toplarının pahalanması sonucu her zaman desteğe ihtiyacı olan amatör takımların toplarını tamir ettiğini söyleyen 71 yaşındaki Erdoğan Akovalı “Bizlerde zamanında top oynadık ve bu sıkıntıları yaşadık. Ömrüm elverdiğince amatör futbola ve toplarını getirip “Bunu diker misin Erdoğan amca” diyen gençlerimize destek olmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Dükkana top diktirmeye gelen amatör futbolun köklü kulüplerinden Efelergücü spor kulübü başkanı Süleyman Arıkan “Erdoğan abimiz amatör camianın çok sevdiği bir isim. Allah daha çok ömür versin . Bizler her zaman buraya gelir toplarımızı tamir ettiririz. Gönlü güzel Erdoğan abimiz bazen bizden para bile almaz. Kendisine amatör futbola desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.