ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

“Mutluyuz, Gururluyuz…”

Başkan Ural Çapar “İzmir finallerinde takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz, Mutluyuz, Gururluyuz…”

İZMİR ALİ RIZA LEBLEBİCİ U 16 LİGİ – 5. Grup takımlarından Bayraklı Gençlergücü spor kulübü İzmir finallerine kalmanın mutluluğunu yaşıyor. Kulüp başkanı ve antrenör Ural Çapar ” Böyle zor şartlarda başarının gelmesi bizleri çok mutlu etti.” dedi.

İzmir Ali Rıza Leblebici U16 ligi 5.nci grup, 13.hafta maçında deplasmanda Bornova Belediyesi ile karşılaşan Bayraklı Gençlergücü spor sahadan 6-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla son haftaya rahat giren Bayraklı ekibi İzmir finallerinde play- off oynamaya hak kazandı. Bayraklı Gençlergücü Spor kulübü olarak Başkan Ural Çapar , Antrenör Sergen Gacar ,Yönetim kurulu üyeleri Zafer Öztürk ve Hamza Kaya ile çok güzel bir aile ve ekip oluşturduklarını belirterek ;”Çok güzel bir sezon geçirdik. Çok zor şartlarda , mütevazi bütçelerle kulübümüzü yönetmeye ve gençlerimize spor yaptırmaya çalışıyoruz. Tüm ekibimizi kutluyorum, Çocuklarımızın hepsini tebrik ediyorum. İzmir finallerinde de en iyi şekilde takımımızı temsil edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

Takımın Antrenörü Sergen Acar ; “Mutluyuz. Gençlerimiz ile İzmir finallerinde elimizden gelenin en iyisini yaparak çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacağız. Emeği geçen herkesi kutluyorum ” dedi.

Takım kaptanı Efe Orhan ” Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İzmir finallerinde olmamız bizi çok mutlu etti. Her zaman yanımızda olan başkanımız Ural Çapar , Antrenörümüz Sergen Gacar ,Yönetim kurulu üyelerimiz Zafer Öztürk ve Hamza Kaya abilerime, hocalarıma çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Bayraklı Gençlergücü 13 hafta sonunda ; 10 galibiyet, 2 beraberlik , 1 mağlubiyet aldı. 53 kez rakip ağları havalarından Bayraklı ekibi kalesinde 13 gol gördü.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.