HABERLERÖZEL HABER

25 Yıllık Rekora Yaklaştı…

25 Yıl Önce Amatör maçta 13 gol atarak rekoru elinde bulunduran Hıdır Erdoğan’a bu hafta Şevket Aydın 10 gol atarak yaklaştı.

İKİ GOLCÜ BULUŞTU VE REKORU KONUŞTU…

2022-2023 Sezonu İzmir Taner Savut 1.Amatör 9.grup takımlarından Karabağlarspor’un başarılı oyuncusu bu haftaki lig maçında takımının attığı 15 golün 10 golünü kaydetti.

Daha önce haberini yaptığımız ve 25 yıl önce tek maçta 13 gol atarak rekoru elinde bulunduran Hıdır Erdoğan ve bu hafta 10 gol atan Şevket Aydın Yeşilyurt spor kompleksinde buluştu.

Bu hafta 10 gol atarak spor kamuoyunun dikkatini çeken Şevket Aydın ve 25 yıllık rekorun sahibi golcü Hıdır Erdoğan antrenmanda buluştu ve genç meslektaşına tecrübelerinden bahsetti. Şevket Aydın’ı uzun zamandır takip ettiğini belirten rekorun sahibi golcü Hıdır Erdoğan ”Çok iyi , hırslı ve yetenekli bir golcü. Kendisine futbol yaşantısında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Bu hafta 10 gol atan Genç ve Yetenekli Şevket Aydın “Hıdır abimizi çok seviyoruz. Tesislerde her zaman bizlere yardımcı oluyor. Onun rekoruna yaklaşmak beni mutlu etti. Nasip belki de bu sezon geçebilirim.” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.