HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

KANATLARA GÜÇLÜ İKİ İSİM…

Karabağlar Gençyıldız kadrosuna kanat oyuncuları Rüştü Onur İnceoğlu ve Orçun İnceoğlu kardeşleri dahil etti…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız dış transferde iki başarılı kardeş, sol kanat 1995 doğumlu Orçun İnceoğlu ve 1997 doğumlu sağ kanat oyuncusu Rüştü Onur İnceoğlu’nu renklerine bağladı.

Yapılan imza töreninde Genel Kaptan Abit Balcıoğlu ve kanat oyuncuları Rüştü Onur İnceoğlu ve Orçun İnceoğlu hazır bulundu.

İmzalar atıldıktan sonra ayaklarının tozu ile ilk hazırlık maçına çıkan Rüştü Onur İnceoğlu ve Orçun İnceoğlu yaptıkları açıklamada ; “ İzmir ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedefimiz yeniden SÜPER AMATÖR LİG. Başkanımız Cihan Demir ve sportif direktörümüz Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayım… ” ifadelerini kullandı.

1995 doğumlu sol kanat oyuncusu Orçun İnceoğlu 2011 yılında Gaziemir Gençlerbirliği spor kulübünde futbol hayatına başladı. 11 sezon bu kulüpte ter döken oyuncu 2015 yılında Gaziemir Futbol kulübünde oynadı ve bu sezon Karabağlar Gençyıldız spor kulübü formasını giyecek.

1997 doğumlu sağ kanat oyuncusu Rüştü Onur İnceoğlu 2011 yılında Gaziemir Gençlerbirliği spor kulübünde futbol hayatına başladı. 11 sezon bu kulüpte ter döken oyuncu 2022-2023 sezonunda Karabağlar Gençyıldız spor kulübü formasını terletecek.

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü ligler başlamadan önce ilk hazırlık maçını Yeşilyurt spor kompleksinde Karabağlar Yeşilyurt FK ile oynadı. Maç 3-3 sona erdi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.