HABERLERÖZEL HABER

Yunus Aklan Göz Kamaştırıyor…

İzmir futbolunun yakından tanıdığı İzmir 1.amatör küme takımlarından Yeşilyurt FK takım kaptanı Yunus Aklan 34 yaşında oynadığı futbolla muhteşem bir sezon finali yaptı.

İzmir Taner Savut 1.amatör küme 10.grup takımlarından Yeşilyurt Futbol Kulübü şampiyonluk hedefiyle girdiği ligi ikinci olarak tamamladı. Yeşilyurt FK belki şampiyon olamadı ama ligde ve grubunda yeni sezon için çok güzel izler bıraktı. Takımın kaptanı tecrübeli isim Yunus Aklan bu sezon attığı goller ve asistlerle dikkatleri üzerine çekti .Maçların durumuna göre defans ve orta sahada mücadele eden tecrübeli kaptan Yunus Aklan takımın en golcü oyuncusu olarak sezonu tamamladı.

Ligin son maçında Şampiyon İzmir 1461 spor ile karşılaşan Yeşilyurt Futbol Kulübünde Yunus Aklan 7 gol ve ve 3 asistle sahanın yıldızı oldu. Sadece bu maç değil sezon içindeki performansı ile ligde 16 gol atan Aklan ismini takımın en golcüsü olarak yazdırdı.

Yunus Aklan şampiyonluğu kaçırdıklarını ama yönetim ve takım olarak çok keyif aldıkları bir olduğunu belirterek ; “Güzel bir sezon geçirdik. Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız bu yolda ikinci olarak ligi tamamladık. Başkanımız, hocamız ve tüm takım arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Gelecek sezonda yarım kalan hikayemizi tamamlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.