HABERLERÖZEL HABER

YENİ NESİL SİSTEM…

Manisa FK, Futbol Okullarında sporcuların gelişimi yeni nesil sistemle takip edilecek

Manisa FK Akademi, Futbol Okulları bünyesindeki sporcuların gelişimlerini yeni kurulacak Futbol Okulları Takip ve Yönetim Portalı ile hem takip edecek hem de verileri ailelerle paylaşacak.

Manisa Futbol Kulübü Akademi, Futbol Okulları bünyesindeki sporcularımızın gelişimlerini yeni kurulacak Futbol Okulları Takip ve Yönetim Portalı ile hem takip edecek hem de verileri ailelerle paylaşacak. Son dönemde A Takıma ve Türk futboluna önemli isimler kazandıran Manisa Futbol Kulübü Akademisi, yeniliklerini her alanda sürdürüyor.
Futbol Okullarında, ‘Futbol Okulları Takip ve Yönetim Portalı’ sistemiyle sporcuların gelişimini yakından takip edecek. Akademi İdari Direktörü Alparslan Kaya, Futbol Okulları ve Elit Gruplar Sorumlusu Akif Taşçı, Futbol Okulları Kayıt Sorumlusu Erdal Uz, Kayıt Sorumlusu Eda Uyar ve CLA23 firma yetkilisi Mustafa Dizdar, Futbol Okulları Takip ve Yönetim Portalı için Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde bir araya geldi.

Alparslan Kaya, “En iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz”
Toplantının ardından yeni nesil sistemle ilgili bilgiler aktaran Akademi İdari Direktörü Alparslan Kaya, “CLA23 firması tarafından yapılan ve futbol okullarına devam eden sporcuların bilgilerinin takibinin yapıldığı Futbol Okulları Takip ve Yönetim Portalı’na eklenecek yeni modüllerle kapsamının genişletilmesi çalışmalarına başlanacak. Portala eklenecek olan ‘Veli ve Antrenör Takip Yönetim Modülleri’ ile birlikte sistem velilerin çocuklarını takip edebileceği ve antrenörlerin sporcularla ilgili görüşlerini raporlayabileceği bir yapıya kavuşacak. Böylelikle sistem kulüp-veli iletişimini geliştirecek ve ayrıca sporcuların temel motorik testleri başta olmak üzere tüm sportif faaliyetleri dijital ortama taşınacaktır. Bu program ile gelişen teknolojinin sağladığı avantajları kullanarak futbol okulu öğrencileri ve velilere en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Futbol okulu sonrasında akademi bünyesine katılacak olan sporcularımızın verilerinin daha başlangıç aşamasından itibaren takip edilebileceği bu sistem ile ölçümleri yapılarak raporlanacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.