HABERLERÖZEL HABER

“GURURLUYUZ…”

“ÇAMDİBİ GENÇLERBİRLİĞİ AİLESİ OLARAK GURURLUYUZ…”

İzmir Amatör futbolunun köklü kulüplerinden Çamdibi Gençlerbirliği, bu sezon ve her sezon tüm kategoriler de olmaya devam edeceklerini belirtti.

Sezon değerlendirme toplantısında ; Başkan Kazım İvriz , 2.Başkan Behçet Demir Karatas , Genel Koordinatör Turan Deringöl, Genel sekreter İbrahim Vardar ve Teknik sorumlu Süleyman Deniz hazır bulundu.

İzmir ve Türk futboluna çok sayıda oyuncu kazandıran, İzmir’in amatör futbolda köklü kulüplerinden Çamdibi Gençlerbirliği bu sezon ve bundan sonrada her yaş kategorisinde İzmir ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Altyapı takımları ile dikkat çeken Çamdibi ekbi 1.amatör liglerinin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarına ve çalışmalarına devam ediyor. Çamdibi Gençlerbirliği spor kulübü Yönetim kurulundan yapılan açıklamada ; “Gururluyuz ; 2022-2023 sezonunda tüm kategorilerde (U-12,U-13,U-14,U-15, U-16,U-17,U-18 ve 1.AMATOR LİGDE) biz varız … Çamdibi Gençlerbirliği ailesi olarak geleceğimiz gençlerimizi Türk futboluna kazandırmaya devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.