HABERLERÖZEL HABER

YAŞASIN BÜYÜK ALTAY…

“Siz varsanız Altay var. Biz varsak Altay var. Yaşasın Büyük Altay”

Yeni göreve başlayan ALTAY Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pervane Camiaya Mesaj yayınladı. Başkan Pervane’nin mesajı şu şekilde ;

“İyi günde kötü günde sonsuz bir destek ve aidiyet duygusuyla her zaman Altay Spor Kulübü’nün yanında olan Sevgili Büyük Altay Ailemiz,

16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli kongremizde beni ve ekibimi onore ederek, Altay kültürü ile yapılan seçimimizde kullandıkları oylarla, Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na seçen tüm genel kurul üyelerimize, taraftarlarımıza ve kongremize katılım sağlayan misafirlerimize şahsım ve ekibim adına canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim.

Yönetim Kurulumuz olarak planlarımızı 3 yıllık baz almaktayız. Bu bağlamda birinci yıl kanayan yaraları durdurabilmek ve mevcut durumda Kulübümüzü tutabilmek, ikinci yıl iyileştirmeler yapabilmek, üçüncü yıl ise Kulübümüzü geliştirerek hedefleri doğrultusunda ilerletebilmek olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Günü kurtaran bir yönetim anlayışı ile değil, daha kalıcı yönetim ve sürdürülebilir bir Büyük Altay’ı tekrardan canlandırmayı, heyecan verici hale getirmeyi ve büyüklüğünü her zaman, her yerde, herkese tüm Türkiye ve Avrupa’ya gösterebilmek en büyük hedefimizdir.

Son zamanlarda yaşadığımız ve hepimizi derinden üzen süreçler sonrasında dün gerçekleştirilen kongremizde hep beraber tek yürek olmak, Altay’ımızı nasıl daha iyi noktalara getirebileceğimiz konusunda yaptığımız istişareler için, göstermiş olduğunuz hassasiyet, vermiş olduğunuz reaksiyon ve desteğiniz camiamızın birlik ve beraberliği açısından şahsımı ve yönetim kurulumuzu fazlasıyla umutlandırdığının bilinmesini istiyorum.

Bizi biz yapan Altay kültürümüz, değerlerimiz, sabır, sevgi ve dayanışma gücü ile hep beraber el ele verdiğimiz takdirde güzel günlere dönüleceğine dair inancımız tamdır. Bizler de bu süreç için gereken neyse onu yapacak ve büyük taraftarımıza layık olabilmek adına özveriyle çalışacağız.

Tabii ki sezon içerisinde inişler, çıkışlar, iyi günler, kötü günler olacaktır. Ancak burada önemli olan sezon sonunda yaşayacağımız sevince olan inancımızı sezon içinde asla kaybetmememiz gerektiğidir. Bu bağlamda bu yılımızı “Vefa yılı” olarak adlandırıyoruz. Vefa döneminde hep birlikte olacağız ve tüm kulvarlarda, Büyük Altay isminin geçtiği her yerde, her zaman, hep beraber el ele, kol kola, omuza omuza mücadele edeceğiz.

Yönetim Kurulumuz, teknik ve idari kadromuz, personellerimiz ve güzel İzmir’imizle en büyük gücümüz taraftarlarımızla birlikte Kulübümüzün çatısı altında, büyük bir aile olarak beraberliğimizin hiç eksilmediği, omuz omuza eşsiz desteklerinizle yaşayacağımız nice güzel günleri hep beraber göreceğimize inanıyoruz.

Büyük Altay’ımıza mücadele edeceği her kulvarda sonsuz başarılar diliyor; sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

“Siz varsanız Altay var. Biz varsak Altay var. Yaşasın Büyük Altay”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.