HABERLERÖZEL HABER

Hem Spora,Hem Eğitime Destek…

Çiğli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Kurum Müdürü Ebru Geçgel; “Hem Spora, Hem Eğitime Desteklerimiz sürecek…” dedi.

Sponsor Çiğli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu kurum müdürü Ebru Geçgel ; “EGEKENT GENÇLİK SPOR ‘de bulunan Geleceğimiz Gençlerimizin Hem sporuna, hem de Eğitimine her zaman destek olmak istiyoruz.” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Altyapı başarıları, çalışmaları ve bu sezon kurulan A takımı ile dikkat çeken Egekent Gençlik spor kulübüne”ÇİĞLİ AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU” Forma sponsoru oldu .

Sezonun dikkat çeken takımı Egekent Gençlik spor kulübüne, Gençlerin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına “ÇİĞLİ AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU” sponsor oldu ve Egekent Gençlik Spor ile yapılan anlaşma sonrası Egekent Gençlik Spor dan gelen her öğrenciye % 25 İNDİRİM yapılacağı belirtildi.

Yeni sezonda Altyapısı ile ligde fırtınalar gibi esen Egekent Gençlik spor kulübüne sponsor desteği sürüyor. İzmir’in dikkat çeken takımlarından Egekent Gençlik spor kulübü yönetimi, sponsor olan ; “ÇİĞLİ AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU” Kurum Müdürü Ebru Geçgel’e kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sponsor anlaşmasında, Kulüp başkanı Mesut Bektaş ve “ÇİĞLİ AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU” Kurum Müdürü Ebru Geçgel hazır bulundu…

“ÇİĞLİ AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU” Kurum Müdürü Ebru Geçgel, anlaşma sonrası ; “Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Yeni sezonda gençlerimize ve amatörlerimize desteklerimiz sürecek.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.