HABERLERÖZEL HABER

Volkan Algüvercin Dönemi…

Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken tecrübeli yönetici Volkan Algüvercin Eski İzmir Gençlik Spor’da…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Spor Camiasının Yakından Tanıdığı Selçuk Çamlık Spor unda başarıların da önemli katkı koyan başkan Volkan Algüvercin Selçuk Çamlık spor ile Eski İzmir Gençlik Spor’un derin dostluğu neticesinde bir araya geldi. 1. Amatör Küme 10. Grupta Mücadele edecek Eski İzmir Gençlik Spor, 2023-2024 sezonun da Sportif Direktör Olarak tecrübeli ve başarılı isim ile anlaşma sağladı.

Eskiizmir Gençlik spor kulübü tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Ali İçyer, başkan vekili Ali Türkel ve Tecrübeli isim ve sportif direktör Volkan Algüvercin hazır bulundu.

Yapılan anlaşma sonrası Başkan Ali İçyer yaptığı açıklamada ; “Volkan Algüvercin ile uzun yıllardır dostluğumuzu pekiştirerek kulübümüzün başarısını kalben hisseden birisi olarak bu anlamda görev alması bizi çok mutlu etmiştir. Hedefli Bir takım kurmak için birlikte çalışacağız. Camiamıza Hayırlı Olsun. ” ifadelerini kullandı…

Tecrübeli yönetici yeni sportif direktör Volkan Algüvercin anlaşma sonrası ; ” Ali Başkan ve ekibiyle güzel bir enerjimiz vardı. Dostluk çerçevesinde yakın arkadaşlıklarımız oluştu. Biz her zaman hem şahsım hem de kulüp olarak birlik beraberlik çerçevesinde tat aldığımız bir yakınlığımız vardı. Ali başkanın çalışmaları ve kulübüne vermiş olduğu kıymeti bildiğim için birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olacağımı belirtim. Hepimiz için hayırlısı olsun.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.