HABERLERÖZEL HABER

ÜMİT ERCİNGÖZ’E ÖNEMLİ GÖREV…

İzmir Atillaspor Altay Spor Kulübü Pilot Takımı Oldu…

2022-2023 Sezonu hazırlıklarını sürdüren İzmir Atillaspor yeni sezonda ALTAY spor kulübü pilot takımı olarak da çalışmalarına devam edecek.

Altay spor kulübü tesislerinde bir araya gelen Atillaspor kulübü başkanı Soner Ersoy ve Altay spor kulübü sportif direktörü Tuna Üzümcü Atillaspor’un yeni sezonda pilot takımı olarak çalışacağı konusunda anlaşmaya vardı.

Ayrıca başarılı ve tecrübeli antrenör Ümit Ercingöz’e de, yapılan anlaşma gereği tamamen gönüllülük esasları çerçevesinde Altay A takımı ve altyapısı için oyuncu izleme ve tarama görevi verildi.

Görüşmede Altay spor kulübü sportif direktörü Tuna Üzümcü, Atillaspor kulübü başkanı Soner Ersoy, Altay U17 teknik sorumlusu Sıddık Özarslan ve Atillaspor teknik sorumlusu Ümit Ercingöz hazır bulundu.

Konu hakkında toplantı sonrası açıklama yapan başarılı çalıştırıcı Ümit Ercingöz ; “Öncelikle böyle bir görev için hem kulübümüz hem de şahsım adına çok mutlu oldum. Atillaspor’umuz ve Türk futbolu adına güzel bir çalışma olacak. Atillaspor kulübü başkanımız Soner Ersoy ile beraber Altay kulübünün sportif direktörü benim İzmir büyükşehir belediyespor’da uzun yıllar emek verdiğim kıymetli spor adamı Tuna Üzümcü ile görüşmelerimiz sonucunda Altay spor kulübü ile pilot takım anlaşmasına vardık… Ayrıca ALTAY spor kulübünün onayı ile tarafıma Altay spor kulübü, A takım ve alt yapısına oyuncu izleme tarama görevi verildi .

Tamamen gönüllülük üzerine hiçbir maddi kazanç gütmeyen bu oluşumu eski bir öğrencime destek olmak için kabul ettim. Yeni sezonda İzmir’de bulunan tüm antrenör arkadaşlarımdan ricam elit oyuncularını bana bildirsinler. Bu sizlerden gelen isimlerin takip edilmesi adına ALTAY spor kulübü ‘de Scuot ekiplerini yollayıp oyuncuların sezon içindeki maçlarını izlettirecek. İnşallah hem kulüplerimiz hem de oyuncularımız adına güzel bir çalışma olur. Her iki taraf içinde bu yapılanma hayırlı olsun. “ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.