HABERLERÖZEL HABER

UFUK KAHRAMAN’DAN DEĞERLENDİRME

ALTINORDU SEZONA BERABERLİKLE BAŞLADI…

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Ufuk Kahraman, Gençlerbirliği’ne karşı keyifli bir maç izlettiklerini fakat duran toptan iki gol yemelerinin konsantrasyonlarını bozduğunu söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, sezonun açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalarak sezona başladı.

AHMET İLHAN ÖZEK’TEN GOLLERE DEVAM

Altınordu’nun kaptanı ve tecrübeli oyuncusu Kaptan Ahmet İlhan Özek, geçen sezon olduğu gibi gollerine yine devam ediyor. Başkent’te oynanan maçta kaptan, iki gol birden atarak tecrübesini konuşturdu. Altınordu’nun sezon başında Trabzonspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Safa Kınalı da Altınordu forması ile çıktığı ilk maçta ilk golünü kaydetti. Sezon başında Niğde Anadolu FK’dan dönen oyunculardan Emre Oymak, son 5 dakika forma şansı bulurken oynadığı futbolla beğeni topladı. Öte yandan maçta bir penaltı kurtaran kaleci Ali Emre Yanar da karşılaşmada kritik kurtarışlara imza attı. Altınordu’nun diğer yeni transferi Bertuğ Bayar sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

UFUK KAHRAMAN’DAN DEĞERLENDİRME

Altınordu teknik direktörü Ufuk Kahraman, duran iki toptan gol yemelerinin konsantrasyonlarını bozduğunu ifade etti. Kahraman, maçla ilgili olarak şunları ifade etti: “Futbolseverlere keyifli bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Aslında planlanmış 3 gol kazandık bunun yanı sıra bir taç ve bir kornerden iki tane duran toptan, konsantrenin dağıldığı anda 2 gol yedik. Bir de penaltıdan gol yedik. Gençlerbirliği’ni iyi tanıyoruz. Geçiş oyununu oynayan iyi bir takım. Biz de çalışmalarımızı hem kampta hem de son haftada bu yönde yaptık. Gençlerbirliği takımını çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı. İkinci yarı biraz daha ikinci bölge ve birinci bölgede geçiş oyununa dönmeye çalıştık. Pozisyonlar da bulduk. Gol atabilirdik. 3-3 bitti ; ligin ilk maçları her zaman zordur. Bundan sonraki dönemlerde Gençlerbirliği takımına başarılar diliyorum.”

SAKARYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Günü izinli geçiren futbolcular, 20 Ağustos cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Sakaryaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.