HABERLERÖZEL HABER

“TEŞEKKÜR EDERİZ…”

EGEKENT GENÇLİK SPOR Kulübü,”Geleceğimiz Gençlerimiz için desteklerini esirgemeyen Görkem BOZYER’e Teşekkür ederiz” dedi.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Altyapı başarıları, çalışmaları ve bu sezon kurulan A takımı ile dikkat çeken Egekent Gençlik spor kulübüne her zaman destek olan yardımsever bölgenin sporsever iyi insanlarından Görkem BOZYER’e teşekkürlerini kamuoyu aracılığı ile duyurdu.

Teşekkür buluşmasında Kulüp yönetim kurulu adına , Kulüp A takım yönetiminden Fırat DOĞAN ve Görkem BOZYER hazır bulundu…

Egekent Gençlik ve spor kulübünden konu hakkında yapılan açıklamada ; “Sezonun dikkat çeken takımı Egekent Gençlik spor kulübüne, Gençlerin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan kıymetli insan Görkem BOZYER’e çok teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda görmek isteriz …” ifadelerine yer verildi.

Gençlerin her zaman yanında olacağını belirten Görkem BOZYER ; “Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Yeni sezonda yeni kurulan A takıma ve amatörlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.