HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

TECRÜBELİ İSİM İMZAYI ATTI…

Harmandalı Spor dış transferde 1990 Doğumlu tecrübeli forvet Mehmet YILMAZ ile her konuda anlaştı.

HARMANDALI SPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR…

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Biga spor ‘da forma giyen, 1990 doğumlu başarılı santrafor Mehmet YILMAZ’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Mehmet YILMAZ hazır bulundu.

MEHMET YILMAZ “ GOLLERİM ARTIK HARMANDALI SPOR İÇİN…”

İmza sonrası çok heecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı forvet Mehmet YILMAZ yaptığı açıklamada ; “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hedefleri büyük olan bir kulüpteyim. Şampiyonluk yolunda Harmandalı spor ile güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Artık gollerim Harmandalı için… Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “MORALLERİMİZ YERİNDE…”

Yeni transferler sonrası morallerinin yerinde olduğunu ve transfer yapmak için değil, nokta atışı transferler yaptıklarını belirten başkan ALBAZ “Çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Tecrübeli Santrafor Mehmet Yılmaz kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Şampiyon takımın şampiyon başkanı olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız ile yeni sezona çok iyi çıkmak istiyoruz. Morallerimiz yerinde. Şimdiden 2023-2024 sezonu tüm amatör camiamıza hayırlı olsun “ şeklinde konuştu.

1990 doğumlu başarılı oyuncu Mehmet YILMAZ bugüne kadar ; İzmirspor – Tekirdağ spor – Karabiga Belediye spor – Bigaspor – Bayburt 1918 Spor takımlarının formalarını giydi..

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.