HABERLERÖZEL HABER

TARİHİ MAÇTA TAKIMLARINI DESTEKLEDİLER.

40 Yıl önce formasını giyen eski futbolcular Barınspor’u yalnız brakmadı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grup ilk hafta maçında, tarihi maçına çıkan BARINSPOR’u eski emektar futbolcular yalnız bırakmadı.

1970 yılında kurulan ve 52 sene sonra ilk lig maçına çıkan Barınspor ilk haftayı puansız kapattı ama 40 yıl önce formasını giyen eski sporcuların desteği ile moral buldu. 40-45 sene önce Barınspor forması giyen ve kulübe yıllarını veren emektar sporcular gelecek maçları beklemeye başladı.

Eski sporcular “Futbol ve Barınspor bizim için ayrılmaz ikili. Yıllarımızı verdiğimiz kulübümüzü tekrar yeşil sahalarda ve resmi lig maçlarında görmek bizleri çok mutlu etti. Metin hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. İlk maç her şey olabilir. Önümüzdeki haftalarda çok güzel sonuçlar bizleri bekliyor…” dedi.

Oğuzhan KILIÇ 52 yıllık kulübün ilk resmi golünü atarak Tarihe adını yazdırdı… Başarılarının devamını dileriz…

Bu duygu dolu görüntü karşısında Barınspor Kulübünden yapılan açıklamada “Barın Spor’un ilk resmi karşılaşmasında futbolcularımıza destek olmak için gelen bu kulübe yıllarını veren emektar futbolculara sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız değerli dostlar “ ifadeleri kullanıldı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.