HABERLERTRANSFERLER

“TAKLACI” da, KARABAĞLAR SPOR’da…

Siyah Beyazlı ekip Tahsin Can KARTAL ile anlaştı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup takımı Karabağlar Spor, tecrübeli oyuncu ve her golden sonra taklalarıyla bilinen Tahsin Can KARTAL ’ı renklerine bağladı.

Ligin 2.haftasında Basın sitesi spor ile karşılacak olan Karabağlarspor, 3.bölgede çok başarılı, hareketli oyuncu Tahsin Can KARTAL’ı kadrosuna dahil etti.

Karabağlar spor tesislerinde yapılan imza töreninde teknik sorumlu Davut Bulgak, Sportif Direktör (Bebeto) Özcan Ekinci ,Sinan Mermercioğlu, ve 1998 doğumlu ,Tahsin Can KARTAL hazır bulundu…

Tahsin Can KARTAL, İzmir Demir spor, İzmir Belediyespor, Altındağ spor, İşçievleri spor, Karabaglar Gençyıldız spor ve Gri Sigorta Gültepe spor formalarını terletti.

“BEBETO ABİMİ VE DAVUT HOCAMI KIRAMADIM…”

Sahada gol sonrası yaptığı sevinç gösterisiyle herkesin beğenisini kazanan Tahsin Can KARTAL, imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. Transfer sonrası duygu ve düşüncelerini açıklayan başarılı oyuncu, Karabağlarspor’da hırslı ve güzel futboluna devam edeceğini belirterek ; “Özcan abimi ve Davut hocamı kıramadım. Karabağlarspor’a geldiğim için çok mutluyum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. İlgi ve desteklerinden dolayı Karabağlarspor yönetimine çok teşekkür ederim. ” ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.