HABERLERÖZEL HABER

ÖZDEN TÖRAYDIN BAŞLADI…

Menemen FK’da teknik direktörlük görevine Özden Töraydın getirildi.

Bayburt Özel İdare’den Zülküf Özer, 1954 Kelkit Bld’den Ceyhun Demircan, Sarıyer’den Oğuzhan Açıl, Malatya Yeşilyurt Bld’den Ulaş Girgin, Karaköprü Belediyespor’dan Kaan Topçu, Afjet Afyonspor’dan Ferhat Çulçuoğlu, Turgutluspor’dan Emre Keskin, Ankaraspor’dan Kadir Yazıcı, Bodrumspor’dan Seçkin Getbay, Isparta 32 Spor’dan Atalay Gürel, Uşakspor’dan Noyan Öz ve Derince Belediyespor’dan Enes Yılmaz’ı renklerine bağlayan, Göztepe’den genç oyuncular Fırat Arslan ve Kaan Özder ile anlaşan Menemen FK’da teknik direktörlük görevine Özden Töraydın getirildi.

Ekmas Sportif Yatırımlar A.Ş. CEO’su Barış Orhunbilge, daha önce Altay ve Şanlıurfaspor’da görev yapan Töraydın’a başarılar dileyerek, “Kuzey Yıldızı diye adlandırdığımız Menemen FK; çok önem verdiğimiz bir proje. Her açıdan örnek bir model oluşturacak Menemen FK’da bu açıdan Sayın Töraydın’a da önemli görevler düşüyor. Kendisiyle iki yıllık uzun bir yolculuğa başlıyoruz” dedi.

Orhunbilge, 15 oyuncu ile başlayan transfer hamlelerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Takımımız, 18 Ağustos tarihine kadar Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Teknik Direktörümüz Özden Töraydın, Afyon kampına katılarak takımın başındaki yerini aldı” diye konuştu. Bu arada Töraydın’ın ekibinde Erkan Bulut ve Erhan Kurt yardımcı antrenör, Görkem Güngör atletik performans antrenörü, Kıvanç Bozkurt kaleci antrenörü, Çağdaş Candan maç performans analiz antrenörü, Serhat Alpay ise oyuncu izleme antrenörü olarak görev yapacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.