HABERLERÖZEL HABER

“SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ…”

İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Gençyıldız spor kulübü, 4.geleneksel kahvaltısını gerçekleştirdi.

Spor , sanat ve siyaset dünyasının tanıdık simalarının katıldığı kahvaltı sonrası Karabağlar Gençyıldız spor kulübü başkanı Cihan Demir “Çok yoğun bir katılımın olduğu kahvaltımıza gelen gelemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

İzmir Amatör Ligin Şampiyonluk hedefi ile ligde mücadele eden ekiplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü, bu sene 4.Geleneksel Kahvaltısını geniş bir katılım ile gerçekleştirdi.

Spor camiasının tüm simalarının bir araya geldiği çok anlamlı kahvaltı sonrası Gençyıldız spor kulübü yönetiminden yapılan açıklamada; ” 4.Geneleksel kahvaltımıza yaklaşık 2000 kişi katılım sağlamıştır. Başta spor kulüplerimiz, sporcularımız, ailelerine ve katılım sağlayan muhtarlarımız, derneklerimiz ve tüm sivil toplum ailelerimize katılım için çok teşekkür ederiz. Hiç bir ayırım yapmadan tüm siyasi partilerimizi de davet etmiş bulunmaktayız. Türkiye’de kaç parti varsa her partinin seçmenlerini misafir etik. Biz spor kulübüyüz ayırım yapamayız. Biz spor kulüpleri olarak futbolcu alırken hangi partilisin demiyoruz. Mevkiin ne deriz, kaç doğumlusun ve nerelerde oynadın diyemeyiz. Onun için siyasilerden ricamız, kahvaltı ve mitinglere insanları fazla bekletmeyiniz tekrar tüm katılımcılarımıza sonsuz teşekkürler…” ifadelerine yer verildi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.