ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

“ŞİMDİ HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜK”

İZMİRSPOR U18 takımı önce Karabağlar grubundan sonra İzmir, şimdi de Ege finallerinden alnının akıyla çıkarak adını Türkiye finallerinde son 22 takım arasına yazdırmayı başardı…

İZMİRSPOR ALTYAPISI IŞIL IŞIL …

İZMİRSPOR Altyapı Başkanı İlkin Nurullah Sağın ; ŞİMDİ HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜK…”

İZMİRSPOR u18 takımı önce Karabağlar grubundan sonra İzmir şimdi de Ege finallerinden alnının akıyla çıkarak adını Türkiye finallerinde son 22 takım arasına yazdırmayı başardı.

İzmirspor Altyapı ve spor okullarından sorumlu Asbaşkan İlkin Nurullah Sağır gelen başarılar karşısında çok mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Asbaşkan İlkin Nurullah Sağır , hedeflerinin daha da büyüdüğün söyleyerek konu hakkında yaptığı açıklamada ‘’Sezona başlarken her şeyin şahane olacağına inancımız tamdı ve bu yolda ilerledikçe taraftarımızın, camiamızın ve İzmir’imizin desteğini yanımızda hissetmek bizi çok mutlu ediyor. Şimdi sorumluluğumuz finallerde İzmir’i temsil edeceğimizden ve İzmir adını taşıyan spor kulübü olduğumuzdan daha da büyüdü. Son 22 takım arasına kalmamızda emeği geçen bütün sporcu kardeşlerime, her maç yanımızda olan ailelerine, değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz . İnşallah izmir’in adını finallerde en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.