HABERLERÖZEL HABER

“Çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz”

“Hak ettiğimiz yerde olacağımıza inancım tam…”

Antrenör Emir Keser

ÇETİN ZENGİN 1. AMATÖR KÜME – 15. Grup takımlarından Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü’nün geçen hafta göreve başlayan 1992 doğumlu genç antrenörü Emir Keser, duygu ve düşüncelerini sayfamız aracılığıyla spor kamuoyu ile paylaştı. Celal Bayar spor bilimleri fakültesi mezunu Emir Keser,9 haftanın geride kaldığını ve harika bir yönetim ve çok kaliteli bir oyuncu grubu ile birlikte olduğunu belirtti. Takıma alıştığını ve oyuncularında kendisine alıştığını belirten genç antrenör Emir Keser sözlerine şu şekilde devam etti.

“Amatör futbolunda alışılmışın dışında bilimsel verilerden faydalanarak antrenmanlarımızı planlıyoruz. Tüm maçları kayıt altına alıp oyuncuların eksiklerini detaylı analizlerle belirleyip çoğu profesyonel takımda bile hala kullanılmayan metodlarla ilerlemeye çalışıyoruz .Artık futbolda bilim gerçeğinin amatör kulüplere de inmesi gerektiğini düşünüyorum. Harika bir yönetim ve bireysel olarak çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz çok kısa süre de eksiklerimizi tamamlayıp sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağımıza inancım tam…”

Karabağlar Yeşilyurt FK 9 hafta sonunda İzmir 1461 spor (22) ve Yeşilyurt spor’un (19) ardından 18 puanla 3. sırada bulunuyor. 9 haftada 5 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Yeşilyurt ekibi, 23 gol atıp kalesinde 12 gol gördü.

GRUPTA GEÇEN HAFTA OYNANAN MAÇLAR VE SONUÇLAR

  • YEŞİLYURT SPOR 3 – 3 KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ
  • KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ 1 – 2 İZMİR 1461 SPOR
  • UZUNDERE SPOR 0 – 1 KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR
  • KARABAĞLAR BARIN SPOR 3 – 1 İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ

BU HAFTA OYNANACAK MAÇLAR ;

  • KARABAĞLAR BARIN SPOR – KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ
  • İZMİR 1461 SPOR – YEŞİLYURT SPOR
  • KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ – UZUNDERE SPOR
  • İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ – KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR

HABER: MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.