HABERLERÖZEL HABER

Görkemli Buluşma…

İzmir’in köklü kulüplerinden 1.Amatör lig ekibi Karabağlar Gençyıldız’ın düzenlediği geceyi spor kamuoyu yalnız bırakmadı…

HABER – FOTO : MUSTAFA ÖZERGENE – Karabağlar Gençyıldız yeni kulüp binasının açılışını yaptığı organizasyonda, ilçe de bulunan 36 kulüp temsilcisi ve sporcularının yanı sıra her zaman sporun ve sporcunun yanında olan eski Karabağlar kaymakamı ve yeni Ak Parti Karabağlar Belediye başkan adayı Mehmet Sadık Tunç’ta geceye katılım gösterdi.

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra kulüp yönetimi adına Paşa Çakmak sahneye çıkarak , “Yeni kulüp binamızı açtık. Tüm amatör camiamıza ve gençlerimize hayırlı olsun. Böyle görkemli bir gecede bizi yalnız bırakmayan ve katılım gösteren çok değerli büyüklerimize teşekkür ederim. ” dedi.

Kulüp tesislerinin küçük ve bu kadar kalabalığı kaldıramayacak olması sebebiyle düzenlenen gece Yunus emre mahallesinde bulunan spor salonunda gerçekleşti. Karabağlar ilçesinde bulunan 36 Amatör takımın başkanları, yöneticileri, teknik adamları, sporcuları , veliler ,muhtarlar, STK’lar ve siyasi partilerin temsilcileri ile toplamda 1500’e yakın kişinin bulunduğu dev buluşmada Belediye başkan adayı Mehmet Sadık Tunç’un Karabağlar Amatör Kulüpleri ile ilgili yeni dönem projeleri anlatıldı. Başkan adayı Mehmet Sadık Tunç, Zor durumda çalışmalarını sürdüren 36 takıma 1’er saha tahsis edileceğini bunun için 22 tane daha halı sahayı yapacaklarını ve buradan elde edilecek tüm gelirleri ise kulüplere vereceğini söyledi.

İZMİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ MURAT ESKİCİ’DE YALNIZ BIRAKMADI…

Geceye AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç’un yanı sıra, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, MHP Karabağlar İlçe Başkanı Latif Alaboğa, Karabağlar Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Cihan Demir, Fırat Eroğlu, Uğur Durman, Soner Seylan, Nihat Üçler, Adem Kuzu, Ramazan Baran, Sabri Öner ve Baki Işıldak, İzmir Gömlekçiler ve Trikocular Esnaf Oda Başkanı Olgun Aktaş, STK Başkan ve temsilcileri, Muhtarlar, Amatör Kulüp Başkanları, Yöneticileri, Teknik Adamları, Sporcular, veliler ve Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Murat Eskici yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.