HABERLERÖZEL HABER

BİR VEFA ÖRNEĞİ DAHA…

İZMİR 1.AMATÖR KÜME’nin İsmi “İZMİR TANER SAVUT 1.AMATÖR KÜME” oldu…

TEŞEKKÜRLER İZMİR ASKF, TEŞEKKÜRLER TFF İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ…

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden İzmir ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Atakaş Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’u 22 Mart 2023 günü spor dünyası tek yürek son yolculuğuna uğurlamıştı..

İzmir ASKF ve TFF İzmir futbol İl temsilciliği İzmir ve Türk futbolunun önemli ismini unutmadı ve bir vefa örneği daha göstererek Taner Savut Hocamızın adını 2022-2023 sezonu İzmir 1.Amatör Kümenin ismi olarak tescilledi.

Bu konuda Örnek çalışmaları ile spor kamuoyunun takdirini kazanan İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve yönetimi ile TFF İzmir Futbol il temsilcisi Selçuk Ergeldi’yi kutlar çalışmalarında başarılar dileriz.

MEKANI CENNET OLSUN…

Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Tüm Spor camiamızın başı sağ olsun…

Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun.

HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAYACAKTIR…

10 Ağustos 1974 İzmir doğumlu Taner Savut futbola 12 yaşında İzmirspor’un altyapısında başladı. Yine İzmirspor’da profesyonel olan Taner Savut daha sonra sırasıyla; Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Alanyaspor, Manisa Futbol Kulübu ve en son olarak da Hataysporda Sportif Direktörlük görevi yaptı. Hizmetleri Hiçbir zaman unutulmayacak…

MEKANI CENNET OLSUN…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.