HABERLERÖZEL HABER

“AMACIMIZ EN İYİSİ…”

MENDERES’İN İLK KADIN FUTBOL TAKIMI KURULDU…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – 2005 Senesinde Kurulan Mesev Gençlik Spor Kulübü bünyesinde bulundurduğu 500 erkek sporcunun ardından Yeni bir atılım yaparak Menderes’in İlk kadIn futbol takımını kurdu.

Bu sene yıldızlar ve gençler kategorisinde liglere katılacak olan Mesev Gençlik Kadın Futbol takımı önümüzdeki sene 3.ligde mücadele edebilecek kadro için çalışmalara şimdiden başladı. Antrenmanlarını Menderes 19 Mayıs Stadında yapan Mesev Gençlik Kadın futbol takımı her geçen gün artan sporcu sayısıyla spor kamuoyunun takdirini kazandı.

“AMACIMIZ EN İYİSİNİ YAPMAK …”

Mesev Gençlik Kadın Futbol takımı Başkanı Metin Gezici ve kadın futbol antrenörü Davut Katar konu hakkında yaptıkları açıklamada “Mesev Gençlik Kadın Futbol takımı olarak önümüzdeki sene 3.ligde mücadele edebilecek kadro için çalışmalara şimdiden başladık. Antrenmanlarımızı Menderes 19 Mayıs Stadında yapıyoruz. Mesev Gençlik Kadın futbol takımı her geçen gün artan sporcu sayısıyla yoluna devam ediyor. Amacımız en iyisini yapmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. ” ifadelerini kullandı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.