HABERLERÖZEL HABER

Saha Komiserlerimiz, Göz Kamaştırıyor…

Saha içindeki çalışmaları ve Takım Elbiseleri ile dikkat çekiyorlar…

İkiz başkanlar, Cüneyt Meralbaysal ile yakın zamanda kaybettiğimiz Bülent Meralbaysal’ın kurucuları olduğu Türkiye futbol saha komiserleri derneği İzmir şubesi çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

28 yıldır yönetimde olan ve 27 yıldır başkanlık yapan Cüneyt Meralbaysal ve rahmetli Bülent Meralbaysal Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği ve İzmir saha komiserleri derneği kurucularından.

İkiz başkanlardan Bülent Meralbaysal, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği kurucularından olup Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Asbaşkanlığı , İl Gözlemciliği ve il temsilciliği yardımcılığı yapmıştı. Bülent Meralbaysal’ı 11 Temmuz 2020 ‘de kaybettik.

Türkiye futbol saha komiserleri derneği İzmir şubesi başkanı Cüneyt Meralbaysal “28 yıldır yönetimdeyim, keyifle yapıyorum. Uzun yıllar sabırla bu işi yapan Tüm çalışma arkadaşlarıma da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Her maça gittiğinizde mutlaka gördüğünüz saha içinde takım elbisesi, duruşu ve 90 dakika çalışkanlığı ile saha komiserleri hepimizin dikkatini çekmiştir. Takımların sahaya geldiği dakikadan, maçın bitiş düdüğüne kadar tüm kontrolü, idareyi sabırla, sevgiyle yapıyorlar. Sakatlanmalar da, oyuncu değişikliklerinde, her an çıkabilecek olaylarda ve maçın ne zaman biteceğini gösteren kişiler olarak onlar sahalarımızın vazgeçilmezi oldular. Özellikle son dönemlerde İzmir saha komiserlerimiz, lacivert takım elbiseleri, beyaz gömlekleri ve kırmızı beyaz çizgili kravatları ile sahalarda her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyorlar. 30 yıl gibi uzun süredir görev yapan saha komiserlerimiz var. Oyuncusundan ,yöneticisine ve maçları izlemeye gelen sporseverlere kadar herkes saha emektarlarını, saha komiserlerini sevgi ve saygı ile takip ediyor.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.