HABERLERÖZEL HABER

Altınordu’da Neler Değişti…?

BAŞKA BİR TAKIM OLSA BU KAOSTAN ÇIKAMAZDI

Altınordu’da son haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Şeref Özcan, takıma katkı sağladığı için mutlu olduğunu söyledi. Manisa FK karşısında 1 gol attıktan sonra lider Ankaragücü ile deplasmanda oynanan karşılaşmada 2 gol birden kaydeden oyuncu, Altınordu’nun kazanmış olduğu 6 puanda önemli pay sahibi oldu.

GOLÜ BENİM ATMAM ÖNEMLİ DEĞİL

Son 7 haftada aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren tecrübeli oyuncu, “Tüm teknik ekibe bizleri maçlara çok iyi hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Yine saha içinde hep beraber mücadele ettiğimiz arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Son iki maçta goller attım ama golü benim atmam önemli değil, önemli olan takımımıza katkı sağlamaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için mutluyum” diye konuştu.

Şeref Özcan, pazartesi akşamı deplasmanda Samsunspor ile oynanacak karşılaşma içinse şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz her rakibi aynı görüyoruz. Samsunspor maçını da kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

ALTINORDU’DA NELER DEĞİŞTİ ?

Altınordu’nun bir başka tecrübeli oyuncusu Recep Aydın, sezonun ikinci yarısındaki kötü günlerin geride kaldığını ifade etti. Tecrübeli futbolcu, “İkinci yarının başı ile şu anda bulunduğumuz durum arasında çok şeyler değişti. İlk önce takım olarak birbirimize inandık, daha çok savaştık. Herkes aynı şeyi istedi. Bizim yerimize bir başka takım olsa inanın o kaos sürecinden çıkamazdı. Biz karakter koyduk ve herkes karakterini sahaya yansıttı ve sonrasında istediğimiz galibiyetleri aldık” diye konuştu.

Recep Aydın, ligdeki maçlarda iç saha veya deplasmanın önemli olmadığını, mücadele ederek Samsunspor deplasmanından puanlarla ayrılacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.