HABERLERÖZEL HABER

REKOR DEVAM EDİYOR…

Karabağlar FK, Play-Off maçlarında kaybetmeden yoluna devam ediyor…

Sami Gider İzmir süper amatör play off grup maçlarında 3.hafta geride kaldı. Süper Play off, Beyaz grup takımlarından Karabağlar FK yenilmezlik serisini 38 maça çıkardı. Rekoru amatör takım olarak, bu kadar uzun süre taşıyan ilk takımlardan biri olarak kalacak gibi gözüküyor. Özellikler Zorlu ve güçlü rakip Ödemiş spor karşısında golsüz beraberlik ve iki maçtır galip gelen Güçlü Çeşme Belediyespor karşısında alınan güzel futbol ve 1 puan moralleri yükseltti.

Geçtiğimiz iki sezonda namağlup şampiyon olarak başka bir rekora imza atan Karabağlar FK, belki de hiç kimsenin tahmin edemediği başarılarına devam ediyor. Belki play off ta istediği 3 puanı, 3 hafta da alamadı ama play off’ larda mutlaka kaybeder tahminlerini de ilk 3 hafta da çürüttü. Evet bu mağlubiyet bir gün gelecek fakat ,her yenilmeden bitirilen bir maç, rekorlarına ilave olarak tarihe geçiyor. Grubunda oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alan ve 1 gol atıp 1 gol yiyen Karabağlar FK son iki maçında neler yapacak, grubu nerede bitirecek merakla bekleniyor.

Dün oynanan ve Emre Kekeç’in jeneriklik gelen golü sonrası yeniden ümitlerini son haftalara taşıyan KARABAĞLAR FK yönetimi maç sonrası yaptığı açıklamada ” Emre Kekeç’in attığı gol ile Çeşme Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Namağlup serisini 38 maça çıkaran, özellikle maçın ikinci devresini ezici üstünlükle bitiren takımımızı tebrik ederiz. ” ifadelerini kullandı.

GRUPTA 4.HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE ;

  • KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ – ASARLIK GENÇLİK SPOR
  • ÖDEMİŞ SPOR – EGE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR
  • ÇEŞME BELEDİYE SPOR – İZMİR BELEDİYE SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.