HABERLERÖZEL HABER

ONLAR YENİLMİYOR…

Sami Gider İzmir Süper amatör lig, Play off maçlarında 3.hafta geride kaldı.

Kırmızı ve Beyaz grupta oynanan maçlarda 3.maçları dün oynandı. İlk 3 hafta sonrasında Kırmızı grupta Dikili Belediyespor ve Özçamdibi spor gol yemeden ve kaybetmeden namağlup 7 puanla zirveyi paylaşıyor.

İLK 3 HAFTADA YENİLMEDİLER…

Kırmızı grupta ,Dikili Belediyespor; 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. 4 gol attı ve kalesinde gol görmedi. 7 puanla lider durumda.

Kırmızı grupta Özçamdibispor ; 3 maçta 2 galibiyet , 1 beraberlik aldı. 2 gol attı ve kalesinde gol görmedi. 7 puan ve avarejla ikinci sırada bulunuyor.

Beyaz grupta Çeşme Belediyespor ,; 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı .4 gol atan Çeşme ekibi kalesinde 2 gol gördü ve 7 puanla lider bulunuyor.

Beyaz grupta Karabağlar Futbol Kulübü ; 3 maçta 3 beraberlik aldı. 1 gol attı ve kalesinde 1 gol gördü. 3 puanla grubunda 5. sırada bulunuyor.

KALESİNDE GOL GÖRMEDİLER…

Özçamdibi spor’un genç ve başarılı kalecisi Doğancan Ereşmeli daha önce ligde de en az gol yiyen kaleci olmuştu. Play off maçlarında 3 hafta geride kalmasına rağmen henüz kalesinde gol görmedi ve böylece toplamda süper amatör lig başladığından itibaren bu sezon 18 maçta 4 gol yemiş oldu. Dikili Belediyespor’un başarılı file bekçisi Ercan Ayan süper play off ilk 3 hafta maçları sonrası kalesinde de gol görmeyen bir başka başarılı kaleci…

GRUPLARDA 4.HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE ;

  • ÖZÇAMDİBİ SPOR – BORNOVA ATA SPOR
  • MENDERES BLD. EĞT.KÜL.SPOR – DİKİLİ BELEDİYE SPOR
  • TİRE BELEDİYE SPOR – KARŞIYAKA SOĞUKKUYU SPOR

BEYAZ GRUP

  • KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ – ASARLIK GENÇLİK SPOR
  • ÖDEMİŞ SPOR – EGE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR
  • ÇEŞME BELEDİYE SPOR – İZMİR BELEDİYE SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.