HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

Muhteşem Gece…

İzmir Amatör spor’un kalbi İzmirgücü’nün gecesinde attı…

İzmirgücü spor kulübü birlik ve dayanışma gecesi muhteşem bir tören ve katılımla gerçekleşti.

Bornova Çiçekli köy Nanda restoran da yapılan gecede siyaset ve spor dünyasının sevilen simaları buluştu . Geceyi düzenleyen İzmirgücü spor kulübü başkanı Ahmet Öncel ile Altay Alt yapı koordinatörü ve İzmirgücü Onursal başkanı Mahmut Gözüaçık muhteşem bir gece ile sporseverlerin buluşmasına ortak oldu. Geceye CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Ak Parti Konak ilçe başkanı Mehmet Sait Başdaş, TFF İzmir Futbol İl temsilcisi Selçuk Ergeldi, Bornova Kulüpler birliği başkanı Mustafa Yılmaz, rekorlarıyla tanınan gol kralı Yunus Altun, Altay spor okulları ve 20 pilot takım temsilcileri, yöneticileri ile antrenörleri ve genç sporcular katıldı.

Geceyi düzenleyen Onursal Başkan Mahmut Gözüaçık ve Kulüp Başkanı Ahmet Öncel katılımcılara teşekkür ederek “Her zaman ortak amacımız, gençlerimize spor yaptırmak ve sevdirmek. 10 binleri geçen sporcu ordumuzla her zaman gençlerimizi sahalara ve oradan Türk futboluna kazandırmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gecede amatör spora destek veren ve her zaman sporun yanında olan siyaset ve spor dünyasının emektar temsilcilerine gecenin anısına plaketler verildi. Muhteşem gece, muhteşem bir kapanış ile son buldu.

GECEDE PLAKET ALAN MİSAFİRLER ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU ;

ÖZEL MİSAFİRLER ; ATILLA SERTEL CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ , AK PARTİ KONAK İLÇE BAŞKANI SAİT BAŞDAŞ , TFF İZMİR FUTBOL İL TEMSİLCİSİ SELÇUK ERGELDİ, GOL KRALI YUNUS ALTUN, SPOR YAZARI MUSTAFA ÖZERGENE, BORNOVA KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI MUSTAFA YILMAZ, ALTAY PROFESYONEL FUTBOLCULAR , NURETTİN KÜÇÜKDENİZ, EFE SARIKAYA, İZMİRGÜCÜ SK BAŞKAN VEKİLİ MEHMET TİFTİKÇİ … …
PİLOT TAKIM TEMSİLCİLERİ ; ÖNER ÖZGÜN, HAKAN YILMAZ,MUSTAFA GOZUACIK, RESULT ERGAT, HASAN YILMAZ, ALI ARSLAN, ASUR OZTURK, OKTAY YUCEL, ONUR CUNEYT IDIZ , ALI RIZA ARSLAN, BEYTULLAH YILMAZ, BAHADIR CIRPAN, MERT AYYILDIZ, ESAT KARADENIZ , TUGBA MAKASCIOGLU ÖMÜR MAKASCIOGLU, CAGDAS BORA ,ERDINC SOLAK, MEVLUT GOZUACIK, BERKAY KORKUT, AHMET ONCEL, KADIR CEREN ECIG, BATUHAN KAZ, ASLAN DURU, SAVAS BARIS YAGCI, ESRA GOZUACIK, MAHİR POYRAZ, GORKEM GUZIN, YUSUF ERAT, KÜBRA SAYTAS CEYLAN, CAFER ÇAMOGLU, IBRAHIM YILDIRIM, MESUT CEYLAN, ZAFER CORUK, MURAT ELMAS.

ALTAY AKADEMİ ANTRENÖRLERİ ; SELAHATTİN ENES YILDIZ, BAHRİ BENTÜR, GÖRKEM ÇAPACI, ERDEM ERİŞ, İSMET CAN ÇAKILTAŞ, MUSA CANBOLAT
VELİLER ; İSMAİL AYAR, KEMAL CiHANGİR, AYHAN MÜSLÜ, GÜLÇİN ERKUŞ, ALI ARSLANOĞLU, RANA YAYLACI, AHMET DÜDERİ, SABİT ERTUR, VEYSEL AYAN, NIHAL AYAZ, ÖZGÜR ÖNDER, NADİR ÇOBAN, İBRAHİM KÖSE ,ŞERAFETTİN BODUR, ALPER GÜRLER, HASAN ELMAS, SERHAT ÖZKAN, ENİS AKÜZÜMCÜ, EJDER ÖZTOP, ERHAN ASLANER, HAKAN AYDIN.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

HABERİN DAHA DETAYLI FOTOĞRAFLARI İÇİN – FOTO GALERİ ; https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3129372173979703/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.