HABERLER

Penaltıyı At, Formayı Kap…

UFUK KAHRAMAN: “SAKARYASPOR MAÇININ TELAFİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Spor Toto 1. Lig’de pazartesi günü Pendikspor’u konuk edecek Altınordu, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı ligde bay takım olarak geçiren kırmızı-lacivertliler, arayı Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 Takımı ile özel maç yaparak geçirmişti.

UFUK KAHRAMAN: KAZANMAK İSTİYORUZ

Pendikspor maçına yönelik çalışmaların iyi bir şekilde sürdüğünü ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Bu haftayı bay takım olarak geçirmiştik. Pazartesi gününden itibaren çalışmalarımıza tekrar başladık. Sabahları özel, öğleden sonları da normal takım antrenmanları yapıyoruz. Kadro kalitesi yüksek ve iyi transferler yapan bir takımla mücadele edeceğiz. İçeride kaybetmiş olduğumuz Sakaryaspor maçını telafi etmek istiyoruz. İç sahada oynayacağımız maçlarda daha çok 3 puan alıp deplasmanda da kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Oyuncuların çalışma performansından memnunum” dedi.

Genç teknik adam, Yusuf Yalçın Arslan ve Bertuğ Bayar’ın sakatlıklarının tamamen geçtiğini, kadrolarına yeni dahil ettikleri Hasan Hüseyin Acar’ın da takıma katkısının iyi olduğunu sözlerine ekledi.

PENALTIYI AT FORMAYI KAP

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü’nün İzmir Enternasyonal Fuar’ındaki standını ziyaret eden futbolseverler kulübün ürünlerini inceleme şansının yanında forma hediyesi de kazanabiliyor. Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre Celal Atik Spor Salonu önünde kurulan stant önünde penaltı atışları yapılıyor. Futbolseverler, 5 penaltıdan üçünde gol atmaları halinde Altınordu forması kazanabilecek. Stant önündeki penaltı atışları her akşam saat 19.30-21.30 arasında gerçekleştiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.