HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Othmane Meskini, İmzayı attı…

Karabağlar Spor, amatör liglerde ender görülen bir transferi yaptı. Kaleci antrenörü Fas’lı Othmane MESKİNİ’ yi kadrosuna dahil etti.

Othmane MESKİNİ” Hedef ve projeler süper… Çok güzel işler yapacağız” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor, amatör liglerde ender görülen bir transferi gerçekleştirdi ve Fas’lı kaleci antrenörü Othmane MESKİNİ ‘ yi renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve sportif Direktör Sinan MERMERCİOĞLU ile kaleci antrenörü Othmane MESKİNİ hazır bulundu.

İmza sonrası sezon için heyecanlı olduğunu belirten Fas’lı kaleci antrenörü Othmane MESKİNİ ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğum için mutluyum. Hedef ve projeler süper. Çok güzel işler yapacağız. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.