HABERLERÖZEL HABER

“Yeni bir heyecan için Hazırız…”

İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar, “Yeni sezon, yeni bir heyecan için hazırız. Tüm camiamıza 2022-2023 sezonu hayırlı olsun…”

2022-2023 sezonu İzmir’de bugün U14 ve U18 liglerinin başlamasıyla start veriyor. İzmir U18 liginde 15 grup ve 112 takım, U14 liginde 18 grup ve 157 takım yeni sezon heyecanı için sahaya çıkıyor.

Yeni sezon başlangıcında İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Efkan Muhtar yönetim kurulu adına tüm İzmir spor kamuoyuna başarılar diledi. Başkan Muhtar yaptığı açıklamada, “Sahanın her metrekaresinde görev yapan sporcu kardeşlerimden, saha dışında görevli yönetici arkadaşlarıma , Hakemlerimize, sağlık görevlilerimize, saha komiserlerimize, bizleri yalnız bırakmayan maçlarımızı seyretmeye gelen taraftarlarımıza ve buradan daha ismini sayamadığım vefakar, cefakar spor sevdalılarına yeni sezon hayırlı olsun. Tüm yönetim kurulunda gece gündüz demeden çalışan kardeşlerime , bu güzel ortamların oluşmasına sebep olan tüm mesai arkadaşlarım adına, 2022-2023 sezonunda bugün başlayan ve başlayacak takımlarımıza güzel , sakatlıksız ve çok başarılı bir sezon diliyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.