HABERLERÖZEL HABER

MÜJDELİ HABER…

ÜLKÜSPOR Başkanı Süleyman ŞENOL ; “Langar sahamız için müjdeli haberleri bekliyoruz…”

İZMİR’İN EN ESKİ AMATÖR KULÜBÜ ,108 YAŞINDAKİ ÜLKÜSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SÜLEYMAN ŞENOL ; “LANGAR Sahası 100 yıllık bir saha. Zamanında 5-6 bin kişi bu sahada maç izliyordu. Tekrar Ülküspor’un kullanımına verilmesi adına güzel görüşmeler yaptık. Tunç başkanım ve Abdül başkanımdan tüm amatör takımlarımızın bu sahadan yararlanması adına müjdeli haberler bekliyoruz. ” dedi.

Ülküspor kulübü başkanı Süleyman Şenol ,Türk futboluna çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini ve 25 Yıldır bu saha için mücadele verdiklerini belirtti. Bu sahanın bir an önce kendilerine verilmesini ve amatör kulüplerin kullanacağı şekilde dizayn edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Konu hakkında sözlerine devam eden başkan Şenol ; “ Peşini bırakmıyoruz. Kulübümüz 108 yıldır Türk futboluna sayısız oyuncu kazandırmıştır. İzmir Yenişehir ,Tepecik semtinde bulunan Ülküspor Langar futbol sahasının tekrar bizlere ve amatör futbol camiasına kazandırılması adına güzel görüşmeler oldu. Sayın İzmir Büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer ve sayın Konak belediye başkanımız Abdül Batur başkanımızdan müjdeli haberlerini bekliyoruz. Burada bulunan gençlerimiz, bu semtteki vatandaşlar , muhtarlar, spor kulüplerı ve okullar burasının futbol sahası ve spor kompleksi olmasını istiyor. Futbol sahası olarak da 108 yaşındaki tarihi çınar Ülküspor kulübüne verilmesini talep ediyoruz. Bir zamanlar 5-6 bin kişinin maç izlediği bu sahada amatör spor camiası olarak tekrar o güzel günleri yaşamak istiyoruz .Çok şeymi istiyoruz. Bizler bugün varız, yarın yokuz .Geleceğimiz gençlerimize güzel bir eser bırakmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz.“ dedi.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.