HABERLERÖZEL HABER

Ülküspor Gidemiyor…

ULAŞIM DESTEĞİ BULAMADILAR, ALANYA’DAKİ FİNALLERE GİDEMİYORLAR…

İzmir amatör futbolunun köklü kulübü Ülküspor, Plaj futbol takımı ile Alanya’da yapılacak finallere ulaşım desteği bulamadığı için gidemiyor…

Başkan Süleyman Şenol, 24 Ekim – 1 Kasım 2022 tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirilecek finaller için finallerde olmak istediklerini ama ulaşım desteği bulamadıkları için gidemeyeceklerini belirtti. Başkan Şenol ; “Ülküspor plaj futbolu ligine katılamıyor. Çünkü hiç bir belediye ve kamu kuruluşu Alanya’da yapılacak olan turnuvaya araba göndermiyor . Finallerin başlamasına 2 gün kaldı. Yarın akşam yola çıkmamız lazım ama ne yapacağımızı şaşırdık. Bu konuda destek bekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

TFF Plaj Futbolu Ligi Süper Finalleri Alanya’da yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belediyeler ile işbirliği içinde düzenlenen 2022 sezonu Plaj Futbolu Ligi etapları tamamlandı. 14 merkezde düzenlenen etaplara 56 takım ve yaklaşık 850 sporcu katıldı. Bu sezon yerel etaplara Karasu (Sakarya), 19 Mayıs (Samsun), Manavgat (Antalya), Alanya (Antalya), İzmir Merkez (İzmir), Dikili (İzmir), Seferihisar (İzmir), Menderes (İzmir), Arsuz (Hatay), Gevaş (Van), Erciş (Van), Karataş (Adana), Adilcevaz (Bitlis) ve Giresun Merkez (Giresun) Belediyeleri ev sahipliği yaptılar.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru dahilinde final organizasyonunu düzenlemek için sadece Alanya Belediyesi başvuruda bulundu. Plaj Futbolu Milli Takımımıza oyuncu havuzu oluşturan bu etaplarda mevcut Plaj Futbolu Milli Takımı oyuncuları da yer aldı. Etap birincilerinin katılımı ile tamamlanacak organizasyonun finalleri, 24 Ekim – 1 Kasım 2022 tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirilecek.

Etaplarını TFF Plaj Futbol Ligi Süper Finallerinde temsil edecek takımlar aşağıdaki şekilde oluşmuştur;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.