HABERLERÖZEL HABER

BAŞKAN MURAT PERVANE OLDU…

Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Dün İzmir Atatürk Stadı içinde bulunan İzmir Faal Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Olağanüstü Genel Kurulda seçime tek aday ile gidilirken, yapılan seçim sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına Murat Pervane seçildi.

Genel kurul sonrası sandıktan Murat Pervane başkanlığında görev alan Yönetim Kurulunda yer alan isimler ise şu şekilde oluştu ;

Erdal Kırtaş, Mithat Umutoğulları, Çiler Nazife Koşar, Hakan Rullas, Aydın Koç, Göksel Yıldırım, Şervan Yalçın, Moiz Mantel, Fatih Akkoyun, Gürkan Uğur, Nami Aslanoğlu, Süleyman Özkaral, Metehan Yeğen, Fuat Filiz ve Tamer Kanber’den oluşurken, Denetleme Kurulumuzda yer alan isimler ise; Oktay Gürbüz, Fatih Kumbasar, Halil İbrahim Canşalı, Yavuz Demirulus, Hayri Otuzbir ve Batuhan Aksakal…

Başkan Murat Pervane yaptığı konuşmada ; “Altay Spor Kulübü 110 yıllık mazisiyle dev bir çınar olarak bizim gönlümüze yer etmiş, nesillerden nesile gelen başarıları olan ve nesillerden nesile gelen tutkuyla bağlı olduğumuz kulübümüzdür. Ben de Murat Pervane olarak kendimi tanıdığım bildiğim günden bu yana Altay Spor Kulübü’nün içerisinde gönlü sürekli olarak Altay için atan bir kardeşinizim. Taraftar olarak gerek deplasman gerek iç saha gerekse kulüp içerisinde bir nefer olarak her daim görev aldım, görev almaya da devam ediyorum. Altay Spor Kulübü’nün bugün gelmiş olduğu mali ve başarılara dayalı kriz dönemi sizleri olduğu kadar beni de çok derinden üzmektedir ve yaralamaktadır. Bugün Altay’ımızın her ne sebeple olsun gelmiş olduğu durum uykumuzu kaçırmakta, bizi kahretmektedir. Altay Spor Kulübü’nde biz öyle geçiştirmeli bir başkanlıkla yönetim anlayışı içinde olmayı istemiyoruz. Dolayısıyla biz ilk dönem başarılı olur ve genel kurulumuz uygun görür ise 3 yıllık bir yönetim süreci olarak bu işe bakıyoruz.

Ben bir sağlıkçıyım. Üç yıllık projemizde amacımız ilk yıl kanayan yaraları durdurabilmek, ikinci yılda tedavi edebilmek, üçüncü yılda ise olumlu yönde ilerletebilmek olacak. Futbolda ana hedef ligde kalmak olacak. Günü kurtarıcı değil, kalıcı bir yönetim hedefindeyiz. Altay sadece futbol değil, spor kulübüdür. Altay’ın büyüklüğünü tekrar göstereceğiz. 2024’ü Altay için ‘Vefa’ yılı olarak kabul edecek, özel bir forma tasarlayacağız. Hedefimiz 1 milyon forma satmak olacak. Hep birlikte Altay’ı yine eski güçlü günlerine döndüreceğimize inanıyorum. Altay camiasında bundan sonra sen ben yok. Biz olarak gideceğiz. Kim geçmişte ne yaptı, ne zarar ya da ne yarar sağladı değil; Altay’ın herkese ihtiyacı olduğu bir dönemin içindeyiz. O yüzden bir Vefa yılı, Vefa döneminde hep birlikte olacağız. İzmir’i birleştiren güç olan Altay her iki yakayı bir araya getiren kulüp olarak devam edecek yoluna. Kurulduğu günden bu güne dek Altay için görev yaparak, günümüze kadar Büyük Altay’ımızın yaşamasını sağlayan tüm yönetim kurullarımıza, divan kurullarımıza teşekkürlerimi sunuyor, vefat ederek aramızdan ayrılanları saygı ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle biz Altay’ı gönülden sevenler olarak, bu zorluğun altına baş koyduk. Bu dönem siz varsanız Altay’ı tekrardan bu zor durumdan bu kriz döneminden atlatıp yine güçlü eski yıllarına, eski günlerine döndüreceğine yürekten inanıyoruz. Siz varsanız Altay var. Biz varsak Altay var. Yaşasın Büyük Altay.” İfadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.