HABERLERÖZEL HABER

KÜTAHYA YOLCULARI…

U18 TÜRKİYE FİNALLERİ 2.KADEME MAÇLARI KÜTAHYA’DA …

İzmir’imizi U18 Türkiye finalleri 2. kademe maçlarında temsil edecek İzmir ve Marmaris şampiyonu Güzeltepe Gençlik spor ve İzmir Üçüncüsü, Manisa Şampiyonu Buca Efelerspor Kütahya yolculuğuna başladı.

İlk tur maçlarında Güzeltepe Gençlik spor Marmaris etabında şampiyon olmuştu. Aynı şekilde Manisa etabında diğer İzmir ekibimiz Buca efeler spor da Şampiyon olmuştu. Her iki takımımız Türkiye finallerinde ilk 20’ye kalarak adlarını 2.kademe maçlarına yazdırmıştı. 26-29 Mayıs tarihlerinde oynanacak müsabakalarda takımlarımız ve rakipleri şu şekilde ; İzmir Güzeltepe Gençlik Spor, Buca Efeler spor, Bursa İnegöl Kafkas Gençlik, Manisa Salihli Belediye spor, Konya Selçuklu Belediye Spor ve Ankara Gölbaşı Belediye spor olacak.

YOLUNUZ AÇIK, ŞANSINIZ BOL OLSUN…

Güzeltepe Gençlik spor kulübünü U-18 takımını Ege bölgesi şampiyonluğundan sonra Türkiye şampiyonluğu için bugün sabah kulüp binasından Kütahya’da kendi grubunda yapılacak maçlar için sporveverler ve yönetim uğurladı. U-18 Türkiye şampiyonluğu için kendi bölgelerinde şampiyon olan 20 takım, 4 grup halinde maçlara çıkacaklar. Çiğli ilçesi ve Buca ilçesinin gururu olan Güzeltepe Gençlik spor ve Buca Efelerspor U-18 takımı Kütahya’da 2grup, üçer takımla yapacağı maçlarla Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek. Takımlar bugün Kütahya’da çekilecek kuralarla 3 er takım halinde eşleşerek maçlara çıkacak. Perşembe ve Cuma günü yapılacak maçlarda grup birincileri yarı final, final maçlarına gidiyor.

SPOR SERVİSİMİZ Olarak, TFF U18 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçlarında İzmir’imizi temsil edecek olan U18 takımlarımız GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR ve BUCA EFELER SPOR’a şimdiden başarılar diliyor ve İzmir’e Kupalarla dönmelerini bekliyoruz…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.