HABERLERÖZEL HABER

KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE …

Lisans İşlemleri ve 1.Amatör Küme Başlama Tarihleri…

Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Futbol İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi 1.amatör küme başlama tarihleri hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde ;

“1. Amatör küme başlama tarihleri ile ilgili olarak ortaya atılan 1 hafta ertelendi iddiaları asılsızdır. Programımız sezon başında belirttiğimiz tarihler ve yapmış olduğumuz yıllık plana göre devam etmektedir . 1.-2.-3.-4.-5.-6.-7.-8.-11. gruplar 4-5 şubat 2023 tarihinde başlayacak olup, sadece çekilen takımlarımız olması ve bölgesel olarak 8′ li olarak yaptığımız 9.-10.-12.-13. gruplarımız aradaki müsabaka hafta sayısındaki fark sebebiyle 11-12 şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.”

LİSANS İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME… TÜM KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE …

İzmir ASKF VE TFF İzmir futbol il temsilciliğinden yapılan önemli ikinci açıklamada ; “Federasyonumuzda perşembe günü mesai bitiminden sonra gelen lisanslar, bir başka deyişle CUMA günü gelen lisanslar bir sonraki haftaya kalacaktır. Kulübünüzün mağdur olmaması için evraklarınızı eksiksiz olarak ,fotoğrafları zımbalanmış, kimlik fotokopileri çekilmiş olarak EN GEÇ PERŞEMBE GÜNÜNE kadar ASKFye teslim etmeniz gerekmektedir. TÜM KULÜPLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR…” ifadeleri kullanıldı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.