HABERLERÖZEL HABER

“TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ”

ALTINORDU’DA HEDEF ÇIKIŞI DEVAM ETTİRMEK…

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son iki maçı kazanan, Türkiye Kupası’nda da adını bir üst tura yazdıran Altınordu’da hedef iyi gidişatı Denizlispor deplasmanında da devam ettirmek. Çarşamba günkü Sapanca Gençlikspor maçının ardından Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli takım, Denizli’ye geçerek  kampa girdi.

UFUK KAHRAMAN: TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ

Son maçlarda alınan galibiyetlerden dolayı takımın havasının çok iyi olduğunu ifade eden Teknik Direktör Ufuk Kahraman, “Deplasmanda Tuzlaspor’u yendik, ardından içeride Samsunspor maçını kazandık. Türkiye Kupası’nda da tur atladık. Bunlar takımın moralini yükseltti. Ligde berabere kaldığımız ya da yenildiğimiz maçlarda da aslında iyi oynamıştık. Rakibimiz şu anda ligin sonunda yer alsa da geçen yılın kadrosunu korudu. Ligi iyi bilen oyuncuları var. Biz rakibimizi çok iyi analiz ettik. İstediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

Altınordu’nun genç oyuncularından Emircan Gürlük de “Takım olarak iyi olduğumuzu biliyorduk, bir kıvılcıma ihtiyacımız vardı. Onu da Tuzlaspor’u deplasmanda yenerek yaktık. Sonrasında Samsunspor maçını da kazanarak bunu devam ettirdik. Denizlispor’u da yenerek bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takım olarak havamız çok iyi. Yensek de yenilsek de hepimizin arkadaşlığı üst seviyede” diye konuştu.

Bir başka genç oyuncu Furkan Metin de lige iyi başlayamadıklarını hatırlatarak, şunları ifade etti:  “Son maçlarda gelen galibiyetler bize moral oldu. Denizlispor’u da yenerek bu iyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. Takımıma katkı vermek için elimden geleni yapıyorum”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.