HABERLERÖZEL HABER

KULÜPLER HEYECANLA BEKLİYOR…

Karabağlar Kulüpler birliği tesis sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, Atatürk Gençlik Merkezi’nin bir an önce bitmesi için gün sayıyor.

Karabağlar’da gençler ve çocukların buluşma noktası olacak…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Karabağlar ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerinin çok önemli bir ihtiyacına yanıt verecek Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Karabağlar spor kulüpler birliği yönetici ve temsilcileri bitmesini sabırsızla bekledikleri Atatürk Gençlik merkezi spor tesislerinin çalışmalarını yerinde incelemek için tesisi ziyaret etti..

Karabağlar’da 29 kulübün sadece Yeşilyurt spor kompleksinde çok zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla antrenman yaptıklarını belirten Karabağlar kulüpler birliğine bağlı amatör spor kulüpleri bir an önce bu sahanın bitmesini ve hizmete açılmasını beklediklerini belirtti.

Karabağlar’daki kulüplerin tesis bittikten sonra bir nebze rahatlayacağını belirten Karabağlar kulüpler birliği başkan yardımcısı Ali İçyer incelemeler sonrası yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Kulüpler Birliği Olarak Her zaman Karabağlar’da etkin bir şekilde spora ve sporcuya her zaman Ortak akılla zemin oluşturmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. çocukları için yetkili mercilere tesis sorunlarımızı devamlı olarak aktararak yetkilileri hareketlendirmeye çalıştık. Bu Çalışmalar ve mücadelemiz sonucunda Karabağlar Kulüpler Birliğimiz Yeşilyurt Sahasının Karabağlar Belediyesine Geçmesi konusunda olduğu gibi. Uzundere’de Yapılan Atatürk Spor Kompleksini Karabağlar Belediyemiz Karabağlar Amatör Spor Kulüplerimiz ve Karabağlar halkı için tesisi yapmaya başlamasında öncü olmuştur. Bizde bu tesisin yapılması heyecanıyla bugün birliğimizin değerli kulüp başkanları ve yöneticileri ile tesisin son durumunu birlikte inceledik. Heyecanlıyız uzun zamandır yaşadığımız tesis sıkıntımız karşısında bir adım atılması ve bizlere cevap verilmesi mutlu etti bizi. Belediyemize de bu konuda teşekkür ederiz.
Karabağlar’da daha fazla tesisin yapılması için çalışmalarımıza mücadelemize devam edeceğiz. Karabağlar’da bulunan tesislerin hepsi Karabağlar’ın çocukları ve kulüplerinin rahat bir şekilde kullanılması için Birlik olarak her zaman çalışacağız. ” ifadelerini kullandı.

32 dönüm üzerinde…

Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki 32 dönüm üzerinde yapımı süren Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nde, resmi spor karşılaşmalarının oynanabileceği ve birçok branşa yönelik açık-kapalı alanlar olacak. Açık alanda, üzeri çelik sistemle örtülü ve 3 bin seyirci kapasiteli tribüne sahip futbol sahası, 3 açık basketbol sahası, standartlara uygun tenis kortu bulunacak.

İki spor salonunda da, ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzu ile çocuk eğitim havuzu, basketbol, voleybol, hentbol, judo, tekvando, jimnastik, güreş gibi branşlara uygun alanlar yer alacak. 9 dönüm üzerine oturacak binada ayrıca, sporcular için kondisyon / antrenman odaları, giyinme-soyunma odaları, spor malzemeleri satış noktası, dinlenme alanları, kafeterya, amatör spor kulüp odaları, hakem odası, acil müdahale odası olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.