HABERLERÖZEL HABER

Hazırlıklar Tamam…

U18 TÜRKİYE FİNALLERİ 2.KADEME MAÇLARI KÜTAHYA’DA …

İzmir’imizi U18 Türkiye finalleri 2. kademe maçlarında temsil edecek İzmir ve Marmaris şampiyonu Güzeltepe Gençlik spor’a Çiğli kulüpleri tatlı ikramında bulunarak moral desteği verdi. İzmir temsilcimiz 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü yola çıkacak ve kuraları bekleyecek.

BİR ŞAMPİYONLUKTA KÜTAHYA’DAN GELSİN…

Bülent Meralbaysal İzmir U18 liginde ŞAMPİYON olan Güzeltepe Gençlik bu geleneğini U18 Türkiye finalleri Muğla Marmaris etabında da sürdürdü. Gözlerimiz ve kulaklarımız KÜTAHYA finallerinde olacak. İlk tur maçlarında Güzeltepe Gençlik spor Marmaris etabında şampiyon olmuştu. Aynı şekilde Manisa etabında diğer İzmir ekibimiz Buca efeler spor da Şampiyon olmuştu. Her iki takımımız Türkiye finallerinde ilk 20’ye kalarak adlarını 2.kademe maçlarına yazdırmıştı. 26-29 Mayıs tarihlerinde oynanacak müsabakalarda takımlarımız ve rakipleri şu şekilde ; İzmir Güzeltepe Gençlik Spor, Buca Efeler spor, Bursa İnegöl Kafkas Gençlik, Manisa Salihli Belediye spor, Konya Selçuklu Belediye Spor ve Ankara Gölbaşı Belediye spor olacak.

SPOR SERVİSİMİZ Olarak, TFF U18 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçlarında İzmir’imizi temsil edecek olan U18 takımlarımıza şimdiden başarılar dileriz.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.