HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM…”

Karabağlar Spor, “Pitbull” lakabıyla tanınan, güçlü fiziği ile dikkat çeken orta saha Mahsun AYDIN’ı yeniden kadrosuna dahil etti.

MAHSUN AYDIN, ” Yeniden Şampiyonluk için, Kaldığımız yerden devam ediyoruz…” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor iç transferde , “PİTBULL” olarak bilinen ve güçlü fiziğini çok iyi kullanan tecrübeli orta saha oyuncusu , 1997 doğumlu Mahsun AYDIN ’ı yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Başkan Adem KUZU ve transfer Mahsun AYDIN hazır bulundu.

MAHSUN AYDIN ” YENİDEN ŞAMPİYONLUK İÇİN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM…”

Yenilenen imza sonrası sezon için çok heyecanlı olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncusu Mahsun AYDIN yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.. Yeniden Şampiyonluk için kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.