HABERLERÖZEL HABER

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

“ÖZ KAYNAK SİSTEMİ OYUNCULARININ VERİMLİLİĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, yeni sezona ‘kaldığımız yerden devam’ sloganıyla çalıştıklarını söyledi. Kırmızı-lacivertli takım yeni sezon çalışmalarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren genç Kahraman, “Kampın ilk yarısında fiziksel olarak iyi hazırlık dönemi geçirdik ikinci yarısında da teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptık. Özel antrenmanlar yaptık. Yaptığımız çalışmalardan sonra oyunculardan iyi bildirimler aldık. Yaptığımız antrenmanları da hazırlık maçları ile desteklemeye çalıştık” dedi.

Ufuk Kahraman, sezon başlayana kadar iki tane hazırlık maçı oynamayı düşündüklerini ifade etti.

“ÖZ KAYNAK SİSTEMİ OYUNCULARININ VERİMLİLİĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Kahraman, A Takım kadrosunda yer alan Öz Kaynak Sisteminden yetişen oyuncuların verimliliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Geçen seneden beri kadromuzda yer alan Öz Kaynak Sistemi oyuncularımız bu sene takıma daha fazla adapte oldular. Bu sene biraz daha tecrübelendiler. Takıma dışardan katılan oyuncularımızın temposu da gayet iyi. Ligde iyi bir takım seyrettireceğiz” diye konuştu.

Yeni sezon hedefleri konusunda Ufuk Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen sezonun bitimine doğru müthiş bir işler yaptık. Biz bu sezona kaldığımız yerden devam diye başlıyoruz. Yaptığımız görsel eğitimlerde de bizim adımıza lig bitmedi geçen seneki lige devam ediyoruz düşüncesi ile çalışıyoruz.  Güçlü yanlarımızı, takım savunmamızı daha da geliştiriyoruz. Bunun yanında daha önceki yıllarda olduğu gibi daha çok pas oyunumuzu geliştiriyoruz. Bu sezon lig geçtiğimiz yıllardaki liglerden daha da gülçü geçecek. Her takım kadrosunu güçlendirdi. Bizim de hedeflerimiz var. Bu yüzden çok çalışıyoruz”

Altınordu A Takım Analiz Antrenörü Umut Bayan da geçen yılki kadrolarını koruduklarını belirterek, “Öz Kaynak Sistemi’nden gelen oyuncularımız da kadroya adapte oldu. Takımın tecrübeli oyuncuları onlara çok güzel abilik yapıyor. Onlara çok iyi örnek oluyor” dedi. Umut Bayan, sezona iyi başlangıç yaparak, bu sezon ilk ikiden olmazsa play-off’tan bir üst lige çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.

ALTINORDU FOOTBALL CAMPS SÜRÜYOR

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından Türkiye’dek ilk kez düzenlenen Altınordu Football Camps devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kampa katılan ilk mezunlarına sertifikaları başkan Seyit Mehmet Özkan tarafından verildi. Kampa katılan ikinci hafta sporcuları da Metin Oktay Yerleşkesi’nde kamplarına devam ediyor.

U12 İZMİR CUP TAKIMLARI BELLİ OLUYOR

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından 2013 yılından beri yapılan U12 İzmir Cup’ın bu sezonki başlangıç tarihi belli oldu. 6 Nisan 2023 yılında başlayacak etkinliğe şu ana kadar Juventus, Porto, Leicester City, Benfica ve PSV Eindhoven takımları katılacaklarını açıkladı. Bu sezonki U12 İzmir Cup’a Avrupa ve Türkiye’den toplam 72 takım iştirak edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.