HABERLERÖZEL HABER

İŞTE KUZEY YILDIZI…

Menemen FK, Swiss Otel’de düzenlenen toplantıyla medya temsilcilerine tanıtıldı.

İzmir’de inşaat, otomotiv, mühendislik, turizm, AVM, sigorta, spor ve medya sektörlerinde faaliyet gösteren Ekmas Group bünyesinde kurulan Ekmas Sportif Faaliyetler A.Ş.’nin ilk yatırımı olan Menemen FK, Swiss Otel’de düzenlenen toplantıyla medya temsilcilerine tanıtıldı.

Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Group Genel Müdürü İlkay Çimentepe, Ekmas Sportif Faaliyetler CEO’su Barış Orhunbilge ve Menemen FK Başkanı Bahri Ekmekçioğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda Menemen FK “İzmir’in Kuzey Yıldızı” olarak lanse edildi. Toplantıya TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ve İZVAK Başkanı Ali Erten de eşlik etti.

Kuzey Yıldızı’nın diğer gök cisimleri gibi yer değiştirmediğini ve yüzyıllar boyunca yön bulmanın yol göstericisi olduğunu vurgulayan CEO Barış Orhunbilge, “İşimiz, beyaz çizgilerin içinde değil. Futbol tabi ki var ama bizim hedefimiz Ekmas Ailesi’ne yakışır hamlelerle Türk sporunda, toplumla iç içe yaşayan, sosyal projeler sayesinde İzmir’e olan borcunu ödeyen farklı bir noktaya konumlanmak ve hep orada kalmak. Bu nedenle marka sloganımızı Kuzey Yıldızı olarak belirledik” dedi.

Ekmas Sportif Faaliyetler’in futbolun yanı sıra başta kadın voleybolu olmak üzere çok sayıda fraklı branşa yatırım yapacağını ve olimpiyat sporcularını bünyesine katacağını ifade eden Orhunbilge, “Ekmas Group, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun vizyonerliği ile İzmir’de çok önemli projeleri hayata geçirdi. İzmir’de doğup büyüyen Ekmas Group, şimdi de bu kente olan bağlılığı ve sevgisini gösteriyor. Menemen FK bunun sadece bir ayağı. Yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Ekmas Sportif Faaliyetler’in tüm marka ve medya ilişkileri yönetiminin Ali Ergöçmez ve Özgür Özgürengin liderliğindeki Medyaall firması tarafından yönetileceğini, çok deneyimli bir ekiple yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Orhunbilge, “Denize atılan taşın yarattığı halkalar gibi Menemen’den başlayıp Türkiye’ye yayılacak hareketin liderliğini yapacağız. Ekmas Sportif Yatırımlar ve Menemen FK, birinci önceliği insan olan herkesin gurur duyacağı sosyal bir kurum olacak” yorumu yaptı.

Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Ekmekçioğlu, “Ekmas Sportif Faaliyetler ve Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Ekmekçioğlu, “Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK, tamamen kurumsal bir anlayış ile yönetilecek. Hedefimiz; toplumla iç içe yaşayan, tüm kurumlarla barışık, futbolu 90 dakikalık maç sürecinde bırakan, söylem ve eylemleriyle insanlarla el ele yürüyen bir organizma olmak. İşin başına güvenilir, deneyimli ve çok başarılı bir ekip var” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.