HABERLERÖZEL HABER

YORGUNLUK ATTILAR…

ALTINORDU’DA KEYİFLER YERİNDE…

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da yeni sezon öncesinde keyifler yerinde. Çalışmalarına İsmet Orhunbilge ve Metin Oktay Yerleşkesi’nde devam eden takımda futbolcular, yoğun antrenman trafiği arasında hafta içinde tekne turu yaparak yeni sezon öncesinde yorgunluk attı.

ALFA’YA ZİYARET

Öte yandan çalışmalarının bazı bölümlerini Altınordu Futbol Akademisi’nin  (ALFA) yer aldığı Metin Oktay Yerleşkesi’nde yapan takımın çalışmasını Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi İdari Direktörü Ahmet Furkan Can, ALFA Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu ve ALFA Antrenörleri izledi. Çalışmanın bitiminde Altınordulu futbolcular, geçtiğimiz haftalarda kendilerini ziyaret eden ALFA idari ve teknik ekibine baklava ikramında bulundu.

SAFA KINALI MUHABİR OLDU

Diğer yandan Altınordu’nun Trabzonspor’dan kiraladığı Safa Kınalı antrenman öncesinde kulüp televizyonunun mikrofonu alarak takımın genç oyuncularından Sami Satılmış ile bir röportaj gerçekleştirdi. Safa Kınalı’nın yeni sezon çalışmaları ve kişisel hedefleri konusundaki sorusuna Sami Satılmış, “Gerçekten çok özverili çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Sezona iyi gireceğiz. Bu sene hazırım. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.